- 27 Mar 2020
- 239
- 713
hb buyuk kral :)Hg kucuk kral :)
hb buyuk kral :)Hg kucuk kral :)
Özeli kapattım kral her sey ulu orta bundan sonra tokatlanacaksak da ulu orta :)ben sana ozelden nıye yazamıyorum abı![]()
gonder ordan 10 k ozaman anca kurtarır bızı kral :)Özeli kapattım kral her sey ulu orta bundan sonra tokatlanacaksak da ulu orta :)
@Emana22 baktilar adam iyilikten soguyucak en iyisi biz kapatak ozelini demisler googleye deneme bonusu 50 lira yatirim icin papara yazinca emana cikiomusben sana ozelden nıye yazamıyorum abı![]()
ulan abi ne adamsın canını yediğim@Emana22 baktilar adam iyilikten soguyucak en iyisi biz kapatak ozelini demisler googleye deneme bonusu 50 lira yatirim icin papara yazinca emana cikiomus![]()
Adam dolandırıla dolandırıla bıkmadı , artık ben utandım onun yerine özelini kapattirdik. Biraz daha dolandirilirsa bamlayacaz az kaldıben sana ozelden nıye yazamıyorum abı![]()
Bende dolandırayım dedim ucuz yırttı kankaAdam dolandırıla dolandırıla bıkmadı , artık ben utandım onun yerine özelini kapattirdik. Biraz daha dolandirilirsa bamlayacaz az kaldı
Rekor kıran dolandırılmakta ban sebebi mi :) Üyeler için hazırlanmış kuralların içine * ile ilave edelim Mod’um :))Adam dolandırıla dolandırıla bıkmadı , artık ben utandım onun yerine özelini kapattirdik. Biraz daha dolandirilirsa bamlayacaz az kaldı
Seri dolandırıcı gonderAdam dolandırıla dolandırıla bıkmadı , artık ben utandım onun yerine özelini kapattirdik. Biraz daha dolandirilirsa bamlayacaz az kaldı
Dağlar gibi salzburg gol yemiş Tipsterim:(Seri dolandırıcı gonder
Dayıcım valla simdi ona bakıyordum iddaa salzburga 1.18 vermis a ziktir la ordan dedim 1.0 oldu Mac :) moskova ya bu sivasspor mu sanki o oranı vermis. Salz cevirir belki ama o orana degmez sen verdinDağlar gibi salzburg gol yemiş Tipsterim:(
Yoo kardeşim, geçenlerde vardı , ondan görmüşsündür Tipsterim :)@Gogo dayıcım alacak verecek mi vardı hayırdır? Simdi gordum
O değilde Tipsterim, Real 2’yi yedi :( Ya içimden küfğr etmek geldi bu Reale de neyse , etmeyeceğim yine :)Dayıcım valla simdi ona bakıyordum iddaa salzburga 1.18 vermis a ziktir la ordan dedim 1.0 oldu Mac :) moskova ya bu sivasspor mu sanki o oranı vermis. Salz cevirir belki ama o orana degmez sen verdin
bu kadar da ters köşe olmaz. birde gidip handikaplı aldım ben senden sonra şimdi skoru görünce sevindim bi an yanlış görnüşüm3-0 oldu
Kardeşim puştluk real de bizim yapacağımız Bişi yok :)bu kadar da ters köşe olmaz. birde gidip handikaplı aldım ben senden sonra şimdi skoru görünce sevindim bi an yanlış görnüşüm
kadroya bakmamak hata bence 4 kuponda da vardı bugün bakalım 2. yarı benzema falan girerse cok zor ama real sonuctaKardeşim puştluk real de bizim yapacağımız Bişi yok :)
Bakalım kardeşim ama çok çok zor bu saatten sonrakadroya bakmamak hata bence 4 kuponda da vardı bugün bakalım 2. yarı benzema falan girerse cok zor ama real sonucta