- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Yeme la yeme Baska sebebler de var burda söyleyip konuyu dagıtmak istemiyorum :)
Yeme la yeme Baska sebebler de var burda söyleyip konuyu dagıtmak istemiyorum :)
Hahahah :)tamam kanka daha arada denemeleride yapmam bizlik sorun yok zaten yemioz ortaya bombayi biraktin artik sevenler dusunsun acaba sebepler ney die :) az ortaligi karistiriyim ;)
gunah felan bıde mıdye spermı de var içinde :9Yeme la yeme Baska sebebler de var burda söyleyip konuyu dagıtmak istemiyorum :)
Düşünmen yeter, paylaşmak guzeldir fazla acılmamak gıbısındn tabi. Hayat Devam edıyor 3 gün önce cüzdanım soyuldu beşiktaşa giderken kadıkoyde 450 tl vardı masraf felan, Saglık olsun sonucta ölüm olmasın yeterli. Afiyet olsun alt fotodaki tuborg :PIyi geceler Lokal ailesi. Kafa kiyakken yine duygularım depreşti :) . Bu forum başta Dede olmak üzere bana hep destek çıktı. Bende durumum suanlik iyiyken bir kişinin ihtiyacını karşılamak istiyorum. Bugün sürekli borç aldığım bir arkadaşıma yüklü miktarda destek oldum konuyu açarken onada danistim ne mutluki bana çoğunluk olmasada kendimi sevdirebilmisim. Benim için kendim yediğim paradan çok paylaştığım para çok daha kıymetli. Gönül isterdiki daha fazla yardımcı olayım ancak elimden bu kadar geliyor 50-100 tl arası faturası vb. Ihtiyacini ozelden atan ilk kişinin ihtiyacını karşılamak istiyorum ( borç olarak değil ) iyi geceler dostlar
Niye sırrı bozuyosungunah felan bıde mıdye spermı de var içinde :9
Akıllı cocuk :) kendi adet dönemini surekli olarak yasadıgı İcin kimi mezhebe göre haram kimisine göre mekruhtur Hanefi mezhebine haramdır meselagunah felan bıde mıdye spermı de var içinde :9