2.gol ya
3. gol için diyorsan yardımcı çekti bayrağı zaten ofsayt o
3. gol için diyorsan yardımcı çekti bayrağı zaten ofsayt o
Hahahha valla vermis ya super oldu tiptırım Keske daha fazla basaydım amk nyse Saglık olsun :)@emana22 verdi golü nası ofsayt yok la ahahah
santim farkla yokmuş vay anasını @emana22 3 dkda 2 gol :)
bende dün nba'de kaybettm ondan az bastım şansaHahahha valla vermis ya super oldu tiptırım Keske daha fazla basaydım amk nyse Saglık olsun :)
Amk butun goller ofsayt mı neyse ****** et kazandık ilk defa sessiz sessiz devam :) macın olursa söyle ayrıca sende söyle @barish Basaksehir ve canbuur ust dusunuyorum ne diyorsunuz2.gilün var ini gostermedi ofsayt o :)
valla ona dikkat etmedim de ******** karıştırma oraları2.gilün var ini gostermedi ofsayt o :)
Tiptırım 80 attım 168 yaptım 168 bastım 57.5 ust dedim 57 cıktı amk dun nba debende dün nba'de kaybettm ondan az bastım şansa
başakşehir riskli gibiAmk butun goller ofsayt mı neyse ****** et kazandık ilk defa sessiz sessiz devam :) macın olursa söyle ayrıca sende söyle @barish Basaksehir ve canbuur ust dusunuyorum ne diyorsunuz
beni brooklyn yaktı 2 ve 3. çeyrek takım üst aldım yaktı hepsiniTiptırım 80 attım 168 yaptım 168 bastım 57.5 ust dedim 57 cıktı amk dun nba de
Amk butun goller ofsayt mı neyse ****** et kazandık ilk defa sessiz sessiz devam :) macın olursa söyle ayrıca sende söyle @barish Basaksehir ve canbuur ust dusunuyorum ne diyorsunuz
Bir ay kadar önce bana oldu. @sait212 olsa da anlatsa. Periyota üst aldım. Son 2 sayı, adam aldı topu bastı smacı oh çektik. Hakemler vermedi sayıyı. Tam 0.00 anında pozisyon. Santim var topun potaya değmesine. :LOL:Hahahha valla vermis ya super oldu tiptırım Keske daha fazla basaydım amk nyse Saglık olsun :)
Benim basıma daha ilginci geldi. Adam 0.2 sanise kala attı geldi dedim izledim oh dedim elden cıktı sonra hakemler ekrana gitti durdular falan meger hucum suresi ile Mac saati arsında 0.3 sanise varmıs :) yattı kuponBir ay kadar önce bana oldu. @sait212 olsa da anlatsa. Periyota üst aldım. Son 2 sayı, adam aldı topu bastı smacı oh çektik. Hakemler vermedi sayıyı. Tam 0.00 anında pozisyon. Santim var topun potaya değmesine. :LOL:
Ekli dosyayı görüntüle 40084
Smac basmak yerine topu biraksa sayi olucak zaten aslinda top elonden ciktiysa sure bitse dahi top girse sayilirdi elinden cikmamis ama gecmis olsunBir ay kadar önce bana oldu. @sait212 olsa da anlatsa. Periyota üst aldım. Son 2 sayı, adam aldı topu bastı smacı oh çektik. Hakemler vermedi sayıyı. Tam 0.00 anında pozisyon. Santim var topun potaya değmesine. :LOL:
Ekli dosyayı görüntüle 40084