Ara beni bul :p adım garabel
Buluruz Razor Hocam :)Valla beni bulun araftayim su an :)
Beykoz ümraniye aramızda 1 saat var en fazla :ROFLMAO:Sur Yapı exen rezidans Ümraniye'de toprağım buyur gel misafir edeyim seni
Ne bileyim ben yandex miyim hemşerim konuyu sen bi ele aldın zaten konu her turlu başlıga geçti yakında tehlikeli fotolar felan gelirse şaşırmam :)La iki de bir bu konu niye hortluyor sayın mod artı yarı admin artı tam Tipstır @umut98 :)
Yandex in gelmişini gecmisini robben gelecek dediler hep milletin ifşası geldi :)Ne bileyim ben yandex miyim hemşerim konuyu sen bi ele aldın zaten konu her turlu başlıga geçti yakında tehlikeli fotolar felan gelirse şaşırmam :)
Beykozun neresi umutBeykoz ümraniye aramızda 1 saat var en fazla :ROFLMAO:
Belediye ye yakınım benBeykozun neresi umut
Cubukluda çok balık tuttum zamanında bir gün o taraflara gelirsem ararım kardeşimBelediye ye yakınım ben
oo eskiden bende orta oturuyordum kanlıca cubuklu tam balık tutma mekanı zaten her gün yaşlı amcalar eksik bırakmaz illaki olurlar çok güzel yer beykozCubukluda çok balık tuttum zamanında bir gün o taraflara gelirsem ararım kardeşim
Ben de diyorum bu çocuğa kim bakıyor, belediye bakıyormuş ya la. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:Belediye ye yakınım ben