Forumda o kadar hayirsever varmis bana da bi el atin perte ciktim cikiyorum. :S
Kasiniy kasiniy :)Senin bilmediğin 5 vakit namaz oda isine gelmiyor :)
Forumda o kadar hayirsever varmis bana da bi el atin perte ciktim cikiyorum. :S
@emana22 başkan bizide gör şans venabetlikten kurtulma parası kutsal sulu para acık kapalı çek çekme herşey olur :)
Para bitti diye rahat konusuyorum para olsa kendimi ortaya atarmıyım la ben :) gomduk parayı kalan meblag da dedeye gitti yarın Rolling yapılacakEmrah abi görüyon mu sonra diyon bena gunde 100mesaj geliyo. Gelir tabi.@emana22
La oglum sen yapma la vicdansız herif :) bugun yazısmadık mı kanka lan harbiden Hic farkında degilim nasıl oldu la o :)Para emrahi degistirdi kardesim hergun yazan adam bugun ozelden yazmadi halbuki ben manitadan mesaj bekler gibi sabah gozlerimi acinca foruma girip @emana22 dan mesaj bekliyodum![]()
Para bitti diye rahat konusuyorum para olsa kendimi ortaya atarmıyım la ben :) gomduk parayı kalan meblag da dedeye gitti yarın Rolling yapılacak
Abi bugun sen yazmıs sın bana dikkat ettim :)Aynı duygular bende de oluyor la sabah uyandığımdsnilk buraya bakıyorum @emana22 mesaj yazmismi diye :)
Sen bana para gönderme 70lik votka gönder kumarı bıraktım alkole devam@emana22, Emraaağğğğ abbeeaaağğğğhhh şans parasıııı abbeeeaaağğğhhh
Hahah sana 100 kisi sans parası atsa yine gelmez o sans sana :) la mevzu niye bana geldi hayırdır la@emana22, Emraaağğğğ abbeeaaağğğğhhh şans parasıııı abbeeeaaağğğhhh
Abi bugun sen yazmıs sın bana dikkat ettim :)
La 2 makara yapalım ne Macı ben bıraktım suan 2 saattir oynamıyorum sizde bırakın huzur huzur varNe yapayım sen yazmayinca yadirgadim acaba ne oldu diye :) la bune trafik rahat bırakın da maçlarına bskayim :)
Kanka seni dusundugumden yazmadim kac gundur kafan corba oldu bi kac gun dinlensin dedim rahatsiz etmedim yine seni dusundumLa oglum sen yapma la vicdansız herif :) bugun yazısmadık mı kanka lan harbiden Hic farkında degilim nasıl oldu la o :)
Sorma ya yarın cuma namaza gidip ruhumu da huzura kavusturacagım lanet olsun cumartesi tekrar basarız sabah burda olun @maxaljin kardesşm ile icinden gececegiz :)Kanka seni dusundugumden yazmadim kac gundur kafan corba oldu bi kac gun dinlensin dedim rahatsiz etmedim yine seni dusundum![]()
Iyi gecmeler dilerim.Sorma ya yarın cuma namaza gidip ruhumu da huzura kavusturacagım lanet olsun cumartesi tekrar basarız sabah burda olun @maxaljin kardesşm ile icinden gececegiz :)