Insallah Malatyada gruplara kalir.
Tur atlamasının tek sıkıntılı tarafı ligde durumu kötü oluyor takımın mesela Akhisar bence düşecek bir takım değildi ama Uefa maçları konumunu çok etkiledi ama şu da var Akhisar halkı Sevillayi izledi bu yüzden belki bi dünya markası gruplara düşer biz de izleriz zaten kimse hayal kurmuyor çeyrek yarı final vs. en azından büyük bir takım çeksin gruplarda tabi kalabilirsek bunu gecsek bile 2 eleme daha varBaşarılar, umarım tur atlar Malatya
Umarım başarılı olursunuz dostum,, Sergen varsa heyecan var :)Benim hatırladığım bildiğim ikinci kez Avrupa arenasında olacağız. Zamanında elensek de Basel'i deplasmanda yenmisligimiz var :)
Yolun sonu gruplar olsun Malatyaspor..
Aynen kardeşim 1 den 2 oynamamıştır umarım :)Umarım başarılı olursunuz dostum,, Sergen varsa heyecan var :)
yapılır geniş bir alanı var kurutmak için de olabilir akşam maça gideceğim bakarım bi :)Stadın etrafına kayısı serilmiş diye bir haber gördüm doğru mu bu :)
Tebrikler kadro cok iyi ama oyun cok kotu ins duzeltir bu futbolunu tek tek bakıldgında cok iyi kadro aslındasıradaki gelsin![]()
Sağol abi. Aslında 10 numara açığı çok aşikar Aleksic satilmasa daha güzel futbol oynardı takım ilk maçı tribünden izledim bu maçtan çok çok kötüydük ilk maçta. Yavaş yavaş hareketleniyor devam eder bu şekilde umarımTebrikler kadro cok iyi ama oyun cok kotu ins duzeltir bu futbolunu tek tek bakıldgında cok iyi kadro aslında
Sagolasin dayıcımmmmMalatyaspor’u canı gönülden tebrik ediyorum,,