Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin iddaa oranları:
1.60 Beşiktaş
3.30 Beraberlik
3.60 Fenerbahçe
1.60 Beşiktaş
3.30 Beraberlik
3.60 Fenerbahçe
Bence bu oranlar. Normal bu 1.6 oran Beşiktaş'ın iyi oynayisindan kaynaklanmiyor fenerin aşırı kötü top yapamayacak kadar kotu olmasından kaynaklanıyorBir beşiktaşlı olarak oranlar gerçeği yansıtmıyor. Sonuçta bir derbi
Espriye bakBu nasıl oran la fener derbilerde iyi oynuyor avrupada gördünüz 2 oynayın kasa katlayın![]()
Aynen kardesim katiliyorum ve bjk 2 3 yil onceki topunu oynamis olsa herhalde max 1.40 olurdu fenerin bu kadar kotu olusundaBence bu oranlar. Normal bu 1.6 oran Beşiktaş'ın iyi oynayisindan kaynaklanmiyor fenerin aşırı kötü top yapamayacak kadar kotu olmasından kaynaklanıyor
Beşiktaş'ın o taliscali dönemi olsa oran Max 1.25 olur duAynen kardesim katiliyorum ve bjk 2 3 yil onceki topunu oynamis olsa herhalde max 1.40 olurdu fenerin bu kadar kotu olusunda
P tesi puan kaybedince bu lafı unutma fenerliyim feneri sevmiyorum ama bu maçta puan kaybetmez.Espriye bak
Tamam kardeşimP tesi puan kaybedince bu lafı unutma fenerliyim feneri sevmiyorum ama bu maçta puan kaybetmez.
Adama sormazlar mı kim yaptı o stadın acılısını diye Tatar :)Tamam kardeşimbizden size puan yok
Türkiye kupası ydi başkan oAdama sormazlar mı kim yaptı o stadın acılısını diye Tatar :)
Aaa dogru sut kupasıydı dime o :) bjk icimiz den gecer ama namuzsun fener de derbilerde cok sanslıTürkiye kupası ydi başkan oo kupa bizi ilgilendirmiyor zaten
Aaa dogru sut kupasıydı dime o :) bjk icimiz den gecer ama namuzsun fener de derbilerde cok sanslı