Yok babam ben ne sagciyim ne solcuSen teşkilatın adamisin. Hani yokmu bişey :)
Yok babam ben ne sagciyim ne solcuSen teşkilatın adamisin. Hani yokmu bişey :)
abi yarın dinç bir şekilde okucam yazınıKardeşim,,
Sahi Güven neydi ? Herkes gibi ben de bizlerde , Aileye eskiden katılmış olsun veya yeni katılmış fark etmez, önce birbirimize güveniriz,, Bu güveni kalıcı yapan ise adı üzerinde forumda sürekli kalıcı olmak, meziyetler doğrultusunda katkı vermek, yarar sağlamak olacaktır,,
Seni aramızda sürekli gördüğümüzde , ama paylaşım yaparken, ama sohbete katılırken, ama içerik üretirken hep buralarda olursan , sahip olunan güven duygusu , içi boş olmaktan çıkar, gerçek dostluklara doğru yelken açar,, İşte bunu yakaladığın an bize yakalattığın an , gerçekten bu ailenin bir ferdi olduğunu , iliklerine kadar hissedeceksin,, Gerçek forumsal mutluluğu yakalayacağın gibi, şu an da hissettiklerinden de tamamen arınacaksın,, Bu seni zaten olduğundan çok daha değerli yapacak,, Değerli olmak varken ve yolu da çok kolay iken neden dipsiz çukurda , dehlizlerde çırpınalım,,
Buranın insana verdiği mutluluk da güzel ; acı dolu anılarımızı , gözlerimiz dolarken paylaşıp , dertleşmekte ,,
Zaman ; kendini ve bizleri tanımana katkıyı verecek olan en değerli unsurdur,,
Bekle kardeşim , sonra gör,,
Gün ola, harman ola,,
Saygılar,,
Ben teşekkür ediyorum kardeşim, emin ol mutlu , musmutlu olacaksın :)abi bu cevabın için sana çok teşekkür ediyorum konuya çok güzel değinmişsin eline sağlık abi dediğin gibi yapmaya çalışacağım bu konuya böyle cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler abi
Sen hic umraniye sinirlari icine girmemissi. Sanirsam
Senin elin armut mu topluyor kardeşim :ROFLMAO:Döktürmüşsun yine sayın abim. Ama burda gruplaşma var onu soylim mod lar teşkilat kurmuş benim için adam topluyor @Razor :) doveceklermis beni guya, batı da da olsa karadenizliyiz bilmiyorlar :)
Onlara da bir iki kelam etmeni isterdim. Beni bulman için senden yardımda alır bunlar.
Ben ümraniyede bisiklet sürerdimSen hic umraniye sinirlari icine girmemissi. Sanirsam
Tamamdır kardeşim:)abi yarın dinç bir şekilde okucam yazını
Ben ümraniyede bisiklet sürerdim
Girme kanıma yarın bülten yanıyor girme, kaybetmicem şimdi.@BARON NECMİ eklendi freebetler :ROFLMAO:
Kardeşim,,
Sahi Güven neydi ? Herkes gibi ben de bizlerde , Aileye eskiden katılmış olsun veya yeni katılmış fark etmez, önce birbirimize güveniriz,, Bu güveni kalıcı yapan ise adı üzerinde forumda sürekli kalıcı olmak, meziyetler doğrultusunda katkı vermek, yarar sağlamak olacaktır,,
Seni aramızda sürekli gördüğümüzde , ama paylaşım yaparken, ama sohbete katılırken, ama içerik üretirken hep buralarda olursan , sahip olunan güven duygusu , içi boş olmaktan çıkar, gerçek dostluklara doğru yelken açar,, İşte bunu yakaladığın an bize yakalattığın an , gerçekten bu ailenin bir ferdi olduğunu , iliklerine kadar hissedeceksin,, Gerçek forumsal mutluluğu yakalayacağın gibi, şu an da hissettiklerinden de tamamen arınacaksın,, Bu seni zaten olduğundan çok daha değerli yapacak,, Değerli olmak varken ve yolu da çok kolay iken neden dipsiz çukurda , dehlizlerde çırpınalım,,
Buranın insana verdiği mutluluk da güzel ; acı dolu anılarımızı , gözlerimiz dolarken paylaşıp , dertleşmekte ,,
Zaman ; kendini ve bizleri tanımana katkıyı verecek olan en değerli unsurdur,,
Bekle kardeşim , sonra gör,,
Gün ola, harman ola,,
Saygılar,,
Senin elin armut mu topluyor kardeşim :ROFLMAO:
Düşünsene gece 1000 lira yapmışsın yarın onu 2li güzel bi kombineyle 3k yapiyosun misss :ROFLMAO:Girme kanıma yarın bülten yanıyor girme, kaybetmicem şimdi.
Çok teşekkür ediyorum (Mutfak Ekibi ) Razor Hocam (Değerli Modum ) :)Dayım dokturmus yine :)
Eline saglik hocam:)
Uflemene gerek yok abi Ü de gider benceAh be abim armut toplanıyor, sadece elimde kalırlar diye korkuyorum. Çoluk çocuk sahibiyiz bu yaştan sonra hepise mi girelim :) onlardan değil kendimden korkuyorum :) @FastGhost zaten uflesen gider :)
@Kayatas bu bizim sabıka kayıtlarımızı görmemişAh be abim armut toplanıyor, sadece elimde kalırlar diye korkuyorum. Çoluk çocuk sahibiyiz bu yaştan sonra hepise mi girelim :) onlardan değil kendimden korkuyorum :) @FastGhost zaten uflesen gider :)
İlla olanida goturtcenDüşünsene gece 1000 lira yapmışsın yarın onu 2li güzel bi kombineyle 3k yapiyosun misss :ROFLMAO:
Sütte leke var bende yok@Kayatas bu bizim sabıka kayıtlarımızı görmemiş