- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
Ekran kartı yok en düşük fpsleri alıyor çizgi film gibi yaparsan grafikleri o daRyzen 3 apu sistem alıyım mi 16 GB ram 3000mhz 2.6k 240 ssdli
Ekran kartı yok en düşük fpsleri alıyor çizgi film gibi yaparsan grafikleri o daRyzen 3 apu sistem alıyım mi 16 GB ram 3000mhz 2.6k 240 ssdli
Bende YouTube da izledim apu sistem ile çok iyi FPS aliyor ekran kartsız@azalea sen bilirsin aynı attığım sistemdeki özelliklerden ise alabilirsin kuzenim aynı özelliklerin laptop versiyonunu aldı gta orta ayarlarda 60fps alıyor boş konuşmak yerine araştırmalı bazıları :) youtube var google var
bende ekran kartlı aldım boylede guzel fps alınıyo knk :) yanarlı donerlı şeyleri seviyorum braz :) hayırlı olsun bu arada@dele iyi ki apu sistem toplamışım ekran kartsız oyun oynayamazsın diyenler birazdan FPSleri paylaşacağım :)
Saol kanka seninde hayırlı olsun :)bende ekran kartlı aldım boylede guzel fps alınıyo knk :) yanarlı donerlı şeyleri seviyorum braz :) hayırlı olsun bu arada
hocam youtubede baya ornekler var flash bellegın varsa ıcıne wındows format dosyaası ındır dosyaları ınternette ıstedıgın sureme gore bulabılırsın atıyorum windoes 10 pro format dosyası ındır yazman yeterlısony vaio var bende nasıl formatlarım bunu ayarlardan fabrika ayarlarına dön çalışmıyor
Win 7 kullaniyirdum buldum simdi indiriyorum bakalim yapabilecekmiyimhocam youtubede baya ornekler var flash bellegın varsa ıcıne wındows format dosyaası ındır dosyaları ınternette ıstedıgın sureme gore bulabılırsın atıyorum windoes 10 pro format dosyası ındır yazman yeterlı
çok kolay setup şeklinde dosyalar var kuruyorsunuz sonra adımları dırek otomatık halledıyor zaten umarım yardımcı olurWin 7 kullaniyirdum buldum simdi indiriyorum bakalim yapabilecekmiyim
Microsoftun aitesinden indirdim simdiçok kolay setup şeklinde dosyalar var kuruyorsunuz sonra adımları dırek otomatık halledıyor zaten umarım yardımcı olur
yapamazsan yardımcı olurum.Microsoftun aitesinden indirdim simdi
Yapamadim. Bilgisayari sifirla kismindanda olmuyor sifirlama basarisiz oldu yaziyor epey ugrastim biraktim. Sagol tekrar denersem yazarimyapamazsan yardımcı olurum.