- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Turkiye de gerizekalı youtubelar prim kasınca boyle gelecek dolu mizah dolu oyuncular pek gorunmedi. Gecen gani mujdenin raportajını okudum geleceğin en iyi komedyeni hasandır gozumde demisti
Katılıyorum. Werder veremem den beri takip ediyorum muazzam bir mizah sahibi.Turkiye de gerizekalı youtubelar prim kasınca boyle gelecek dolu mizah dolu oyuncular pek gorunmedi. Gecen gani mujdenin raportajını okudum geleceğin en iyi komedyeni hasandır gozumde demisti
Gamy of Bizansta cok iyiydi ya oldum gulmekten :)Katılıyorum. Werder veremem den beri takip ediyorum muazzam bir mizah sahibi.
Aga adamda bi kere gözlem süper e bi de kendine özgün yapısı var yani tamamen doğal yapmaciklik yok. Bi de ilker gümüşoluk diye birisi var bunun kadar değil ama o da iyidirGamy of Bizansta cok iyiydi ya oldum gulmekten :)
Ama bizi 20 senedir ulan harbi cumle in sonu gelenden sigara yaktım :)
6 0 ınız var bı baskada bısey yok harbıden :)Ama bizi 20 senedir ulan harbi cumle in sonu gelenden sigara yaktım :)
Ama bizi 20 senedir ulan harbi cumle in sonu gelenden sigara yaktım :)
Niye la parada gondermedim :)Sen varua insan değilsin. Meleksin melek
Niye la parada gondermedim :)
özeti izlemiyorum belki yeniliriz diye demiş ya orda bittim :)Ama bizi 20 senedir ulan harbi cumle in sonu gelenden sigara yaktım :)