- 4 Nis 2020
- 35
- 5
Sen kara listemisinAynen bende bu lanet bankadan 15 gündür değerlendirme adı altında duruyo
Sen kara listemisinAynen bende bu lanet bankadan 15 gündür değerlendirme adı altında duruyo
Yok Zaten Ona BakmıyorlarSen kara listemisin
Bankalara icralık borcun olsada bakmıyorlarmıYok Zaten Ona Bakmıyorlar
Benim Eski Çalıştığım Yerdeki Çocuk İş Bankasında Kara Listede Maaşında Haciz vardı 3 bini aldı vakıfbanktan bizde böyle değerlendiriliyor bakıp duralımBankalara icralık borcun olsada bakmıyorlarmı
Ciddi olamazsın bilsem başvururdumBenim Eski Çalıştığım Yerdeki Çocuk İş Bankasında Kara Listede Maaşında Haciz vardı 3 bini aldı vakıfbanktan bizde böyle değerlendiriliyor bakıp duralım
Hocam vakıfbankı arasan daha iyi yardımcı olmazlar mı :)Birşey daha sorayım Vakıfbank hesabım vardı kartı süresi doldu
İnternet giriş filan unuttum internet bankacılığı şifresi alma şansım varmı
Kart numarani ve kart şifreni biliyorsan ve numaran güncel ise alirsinBirşey daha sorayım Vakıfbank hesabım vardı kartı süresi doldu
İnternet giriş filan unuttum internet bankacılığı şifresi alma şansım varmı
Ihtiyacin varsa basvur bende kara liste ve 5 senedir acik dosya var avukatta bankadan borclu 3k verdiler puana bakilmio bu kredideCiddi olamazsın bilsem başvururdum
Ozzy bi aramaya calissanaHocam vakıfbankı arasan daha iyi yardımcı olmazlar mı :)
Ben direk bağlanıyorum anında 30 saniye benim kredi dosyasını orda betül hanım özel hazırlıyor anlık wp den yazıyor gelişmeleriOzzy bi aramaya calissanabaglanma imkani yuzde 5 diyelim twitera foto atmislar 2 3saat baglanmak icin bekliyen kredi mevzusuna felc hepsi :)
aga arkadaş bonusu var mı orda bize de bi kıyak gecseneBen direk bağlanıyorum anında 30 saniye benim kredi dosyasını orda betül hanım özel hazırlıyor anlık wp den yazıyor gelişmeleri
Kartı kırıp attımKart numarani ve kart şifreni biliyorsan ve numaran güncel ise alirsin
Hangi bankaIhtiyacin varsa basvur bende kara liste ve 5 senedir acik dosya var avukatta bankadan borclu 3k verdiler puana bakilmio bu kredide
ZiraatHangi banka