Garantiden alıyorum ek hesap bile açmıyorlar puanım 0Halkbanktan aldım ama maaşlı müsterisiyim sende aldığın bankadan alabilirsin
Garantiden alıyorum ek hesap bile açmıyorlar puanım 0Halkbanktan aldım ama maaşlı müsterisiyim sende aldığın bankadan alabilirsin
Sen en azından maaşını aldın ben maaşı alamadım 1000 tl verdiler sadeceGarantiden alıyorum ek hesap bile açmıyorlar puanım 0
Banada 1000 tl verdilerSen en azından maaşını aldın ben maaşı alamadım 1000 tl verdiler sadece
İkametgahını hemen değiş e devletten. Ben değiştim ertesi gün ziraat aradı .Bu şekilde boşa beklemeKara listede değilim ama kredi puanim 0 son 4 aydir aktif sgk var hane halki geliri başvurduğum sirada 5000 ustuydu ziraat onayladi 3K sonra taşındım ikameti hala degistiremedim halk danda onay bekliyorum 13 gun oldu
Sen çektin mi reis krediyiİkametgahını hemen değiş e devletten. Ben değiştim ertesi gün ziraat aradı .Bu şekilde boşa bekleme
Pazartesi çekicem muhtemelen. Aramışlar ulaşamamışlardı. Ben geri aradım. Benim ikmaetgah yoktu . çıkmıyordu biliyorsun. Bddk ya mail attım . Onlar bankaya yazmıs banka onlara cevap vermiş. SOnrasında aramışlar işte. Sende şikyet aç hemen arıyorlar.Sen çektin mi reis krediyi
Ne yazim buraya seninki onay aldımıPazartesi çekicem muhtemelen. Aramışlar ulaşamamışlardı. Ben geri aradım. Benim ikmaetgah yoktu . çıkmıyordu biliyorsun. Bddk ya mail attım . Onlar bankaya yazmıs banka onlara cevap vermiş. SOnrasında aramışlar işte. Sende şikyet aç hemen arıyorlar.
BDDK E-Şikayet
evet pazartesi bankaya çağırdılar hesabım yok diyeNe yazim buraya seninki onay aldımı
Döktürdüm simdi@LeadeRJacK 20 gün oldu değerlendirmede felan de
2 gün sonra ertesi günde banka aramıs işteYazdıktan ne kadar süre sonra döndüler reis .
Bu seferde donmezlerse tam umudu kesecez artik bende dokturdum bakalim ne diyeceklerDöktürdüm simdi
Degismiyor oturdugum yerdeki sahis aldirmamis ikametini edevletten degismiyor biri oturuyor görülüyorsa ancak nufusa gidicen nufusta randevu dolu randevusuz almıyorİkametgahını hemen değiş e devletten. Ben değiştim ertesi gün ziraat aradı .Bu şekilde boşa bekleme