- 31 Mar 2020
- 391
- 238
Aynı şekilde benimde yok ve olmaması sorun değilmiş. Şubeye çağırıyorlar oradan hemen hesap açtırıp kullanabiliyorsun.Benim 2 bankada da hesabım yok
Aynı şekilde benimde yok ve olmaması sorun değilmiş. Şubeye çağırıyorlar oradan hemen hesap açtırıp kullanabiliyorsun.Benim 2 bankada da hesabım yok
Verirlerse mecbur şubeye giderizAynı şekilde benimde yok ve olmaması sorun değilmiş. Şubeye çağırıyorlar oradan hemen hesap açtırıp kullanabiliyorsun.
Bende anlamadim demekki ben baya sayiyla gosterilen aclik sinirinda gorunuomKredi verenlere totem mi yaptın kanka sana baska turlu vermezlerdi :)
Sizin sikinti heralde hesabi olanlar daha cabuk sonuclaniyor diolar ne kadar dogru bilememVerirlerse mecbur şubeye gideriz
Bakalım bekliyoruzSizin sikinti heralde hesabi olanlar daha cabuk sonuclaniyor diolar ne kadar dogru bilemem
Dün gecede herkes disardaydiki zaten bir tiyatroyu kutlamaya çıkanlar vardı cahiller digeride marketleri fırınları açanlara hücum edenler sokaklardaydi bitmez böyleYanliz bu hastalik zor biter bankalarin onu ana baba gunu ne mesafe ne bisey ic ice herkes hala millet tinlamio
Valla biz beklemedik korktuk 15 dk mesafede hastanede atm var oraya gittik 1 kisi yoktu diger yer abartisiz soyluyorim 50 kisi banka iceri bekliyen 20 kisi atm bekliyen tmm herkesin ihtiyaci varda mesafeyi korusalarda ayni zamanda sira gelicek ic ice girince daha cabuk sira gelicrk saniolar 12 den sonra bizim mahallede vardi ailecek volta atanlarDün gecede herkes disardaydiki zaten bir tiyatroyu kutlamaya çıkanlar vardı cahiller digeride marketleri fırınları açanlara hücum edenler sokaklardaydi bitmez böyle
Valla biz beklemedik korktuk 15 dk mesafede hastanede atm var oraya gittik 1 kisi yoktu diger yer abartisiz soyluyorim 50 kisi banka iceri bekliyen 20 kisi atm bekliyen tmm herkesin ihtiyaci varda mesafeyi korusalarda ayni zamanda sira gelicek ic ice girince daha cabuk sira gelicrk saniolar 12 den sonra bizim mahallede vardi ailecek volta atanlar
1 Nisan'da başvurdum hala bekliyorum kardeşim :) hesabimda var ne zaman sıra gelecek bakalımben de bugün başvurdum cumaya kadar çıkar umarım
Ben online bankaciliga girdim orda onaylanmis gorunuodu girip aktif ettim 1 saat sonra onaylandi diye normal mesajda geldiSms le mesaj geldi degilmi onaylandigina dair
Bankadaki telefon numaram guncel degil internet bankaciligina giremiyorum ondan sordum. Onaylanirsa subeye gitmem gerekecek gitsemmi gitmesemmi karar veremedim :)Ben online bankaciliga girdim orda onaylanmis gorunuodu girip aktif ettim 1 saat sonra onaylandi diye normal mesajda geldi
Bankalar baya kalabalik ya onaylanirsa ihtiyac varsa gidersin illa onay mesaji gelio bide basvuru takip sistemleri yapmislar ziraat filan var smsle basvuranlar takip edio ordanBankadaki telefon numaram guncel degil internet bankaciligina giremiyorum ondan sordum. Onaylanirsa subeye gitmem gerekecek gitsemmi gitmesemmi karar veremedim :)
En kötü 3.000 olarak onaylanır diye düşünüyorum hocam. Bence git bankaya mobilden takip edersin bazen sms geç düşüyor diyorlar.Bankadaki telefon numaram guncel degil internet bankaciligina giremiyorum ondan sordum. Onaylanirsa subeye gitmem gerekecek gitsemmi gitmesemmi karar veremedim :)
Vakıfbank içinde müşteri olmayanlar için takip sistemi var mı hocam, bilgin var mı konu hakkındaBankalar baya kalabalik ya onaylanirsa ihtiyac varsa gidersin illa onay mesaji gelio bide basvuru takip sistemleri yapmislar ziraat filan var smsle basvuranlar takip edio ordan
Valla hocam ona hic rast gelmedim ziraatinde dun acilmis zaten belki vakifta acmistir yada acar ama denk gelmedim bilgim yokVakıfbank içinde müşteri olmayanlar için takip sistemi var mı hocam, bilgin var mı konu hakkında
En dogrusu sabah ben bankayi gorunce sok oldum ic ice herkes beklemedim 20 dk fazla yuruyup baska atmye gittik hesap olmasa o kalabalikta beklemek olume davetiye olucaktiIhtiyac var gbide yok gbide gidip gitmemek sorun degilde eger olurda Allah gostermesin virus getirirsem eve annem kronik hasta ananem yasli. Ilerisini dusunmek istemiyorum. 30 gundur evden 1 adim disari atmadim. 3k icin bu riski almam diye dusunuyorum. @Brave Heart @deadman