Onaylanırsa o zaman öyle yaparız@Genclerbirligi hesabın olması gerekmiyor internet üzerinden hallediliyor
Onaylanırsa o zaman öyle yaparız@Genclerbirligi hesabın olması gerekmiyor internet üzerinden hallediliyor
Aynen hocam. Ne kadar paraya ihtiyacim olsada para suan icin 2.planda. bide sunu merak ediyorum diyelim olumlu cikti. 15 20 gun sonra gittim numarami guncelledim girdim internet subesine. O kredi kullanma hakkim hala duruyormudur aceba 15 20 gun sonrada kullanabilirmiyim. Yoksa belli bir sureden sonra zaman asimina ugrayip hakkim kaybolurmuEn dogrusu sabah ben bankayi gorunce sok oldum ic ice herkes beklemedim 20 dk fazla yuruyup baska atmye gittik hesap olmasa o kalabalikta beklemek olume davetiye olucakti
Şubeye gitmene gerek yok merak etmeOnaylanırsa o zaman öyle yaparız
Valla kardesim twiterda 2 3 gun beklesin sonra aktif ederim diyen gordumde o kadar sure kalirmi bilmiyorum @PanaX in tanidigi vardi bu islerden mesaji gorurse bi arastirsinAynen hocam. Ne kadar paraya ihtiyacim olsada para suan icin 2.planda. bide sunu merak ediyorum diyelim olumlu cikti. 15 20 gun sonra gittim numarami guncelledim girdim internet subesine. O kredi kullanma hakkim hala duruyormudur aceba 15 20 gun sonrada kullanabilirmiyim. Yoksa belli bir sureden sonra zaman asimina ugrayip hakkim kaybolurmu
Sistemlerde cok sikinti oluo oyle gorunupte tekrar basvuru yapmaya calisanlarada basvurunuz var zaten diye degisik ya yogunluktan sistem ucuoZiraat Bankasına başvurdum 2 gün önce şimdi sorguladim son durumu başvurunuz bulunmamaktadır diyor sende bir bakar mısın @deadman
Hâlâ değerlendirmede gözüküyor hocam ziraat kontrol ettim şuan.Ziraat Bankasına başvurdum 2 gün önce şimdi sorguladim son durumu başvurunuz bulunmamaktadır diyor sende bir bakar mısın @deadman
Internet bankacılığımi var sende ben internetten baktımHâlâ değerlendirmede gözüküyor hocam ziraat kontrol ettim şuan.
Buyur hocamBenimde var izmirde bi subenin muduru ama soylemek istemiyorum ona numarami guncelle diye mesaji bekliyorum olumlu/olumsuza gore hareket edicem. Hocam birde basvuru takip sayfasinin linkini atarmsn biliyorsan. Ben bulamadimda
Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi bura olmasi lazim chikaBenimde var izmirde bi subenin muduru ama soylemek istemiyorum ona numarami guncelle diye mesaji bekliyorum olumlu/olumsuza gore hareket edicem. Hocam birde basvuru takip sayfasinin linkini atarmsn biliyorsan. Ben bulamadimda
Sende oldumu böyle başvuru kaydınız bulunmamaktadır yaziyorSistemlerde cok sikinti oluo oyle gorunupte tekrar basvuru yapmaya calisanlarada basvurunuz var zaten diye degisik ya yogunluktan sistem ucuo
Bende online bankacilik var ordan takip ettim twitera bakarsaniz ayni sorunlarda 100 lerce kisi vardi 2 3 gundurSende oldumu böyle başvuru kaydınız bulunmamaktadır yaziyor
Tskrler kardesim. 10k basvurmustum 3k ya dusurmusler ve hala degerlendiriliyor yaziyor. Herhalde 3k cikar diye dusunuyorumBireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi bura olmasi lazim chika
Cikar kesin zaten 3 k ya filan dusurmelerindeki amac o heralde herkese vermeleri umarim cabuk onay gelirde bi sekil halledersinTskrler kardesim. 10k basvurmustum 3k ya dusurmusler ve hala degerlendiriliyor yaziyor. Herhalde 3k cikar diye dusunuyorum
Tamda bunu dedim iste :)Tekrar başvurdum ziraata böyle cıktı
Ekli dosyayı görüntüle 52106
Genclerbirligi yanlis yerde sorgulama yapmissin. Bende yanlis yerde yapinca banada basvuruda bulundugunuz bi urun yok gbi bisey dedi. Linki atiyorum orada sorgulaTekrar başvurdum ziraata böyle cıktı
Ekli dosyayı görüntüle 52106
HaklisinGenclerbirligi yanlis yerde sorgulama yapmissin. Bende yanlis yerde yapinca banada basvuruda bulundugunuz bi urun yok gbi bisey dedi. Linki atiyorum orada sorgula
Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi