- 30 Ara 2018
- 1,801
- 2,613
Basvuruyu bgnmu yaptin
Basvuruyu bgnmu yaptin
Cumartesi gece yaptimBasvuruyu bgnmu yaptin
72 saat diye duydumAynen hocam. Ne kadar paraya ihtiyacim olsada para suan icin 2.planda. bide sunu merak ediyorum diyelim olumlu cikti. 15 20 gun sonra gittim numarami guncelledim girdim internet subesine. O kredi kullanma hakkim hala duruyormudur aceba 15 20 gun sonrada kullanabilirmiyim. Yoksa belli bir sureden sonra zaman asimina ugrayip hakkim kaybolurmu
Anladim dostum. Bi sonuclansin ona gore hareket edecem olmadi tanidigi arar net bilgi alirim sagol kardesim72 saat diye duydum
Senindemi onaylandı la ? Benim halen değerlendirmede. Sana bile cıktıysa bizede cıkması lazımYok kanka saglama aldik pederin hesaba attik maclar olsaydi yapardim dedigini ama 10 k da cok hayalim vardi 5 e borcu kapatip 5 e similasyonda takilicaktim3 e dusunce guvenmeyip babama dedimde o halledicek oda sana nasil kredi verdiler la dedi
![]()
Ne 72 saati 13. Gün bugün benim halen değerlendirmedeAnladim dostum. Bi sonuclansin ona gore hareket edecem olmadi tanidigi arar net bilgi alirim sagol kardesim
Onay aldiktan sonra ne kadar sure icerisinde kredinin kullanilmasi gerekir sorusuna verilen cevap 72 saatNe 72 saati 13. Gün bugün benim halen değerlendirmede
Ben ta 6 sinda basvurdum bideSenindemi onaylandı la ? Benim halen değerlendirmede. Sana bile cıktıysa bizede cıkması lazım![]()
Ne zaman basvurmustun hocamBizede halkbank'tan daha yeni mesaj geldi.
'Kredi başvurunuz işleme alınmıştır.Kredi kullanımınız için tarih ve saat bilgisi tarafınıza bildirilecektir.' yazıyor vercekler heralde
2 nisan dı sanırımNe zaman basvurmustun hocam
Sanada maske cabuk geldi biz daha maske beklioz :)Adam 3 gün önce basvuruyor sonuclanıyor d
Harbi bu maske için sms gelecekti bize niye gelmedi buSanada maske cabuk geldi biz daha maske beklioz :)
Bende bayadir bekliom ya gelen giden yok cevremde kimseye gelmemis mesaj bugun yine basvurdum bakalim o degil evde 1 tane maske kaldiHarbi bu maske için sms gelecekti bize niye gelmedi bu
Ben e devletten aileden 4 kisi icin basvurdum sonra eczaneye döndürdüler işi ortada maske yok sms de yok ne yapcaz bilmiyorumBende bayadir bekliom ya gelen giden yok cevremde kimseye gelmemis mesaj bugun yine basvurdum bakalim o degil evde 1 tane maske kaldi