sporscanavarı
Üye
- 10 Nis 2020
- 249
- 61
bana çıkmayacak gibi
Ne zaman basvurmustunBugün mesaj geldi olumsuz :)
Kacında basvurdun ve hangi banka reisBugün mesaj geldi olumsuz :)
Kapitalizim herkesi eziyor onu katiliyorum ama para dağıtıyordan kastım orda yaşayan biri istediği zaman tatil yapa bilir yılda 1defa olsun 2 defa yapa biliyor mesela orda bir genç güzel telefon ala biliyor faturasını rahat ödüyor mesela sosyal aktivite şeyler var iş var mesela ben bunları diyorum yok mesela ben uçak almak istiyorum onu ala bilecem diye bişey yok ve ben Avrupa'yı savunmuyorum yaşam standartları böyle malesef üzülüyorum bu hükümet olarak demiyorum 70 yılda böyleydi şimdide böyle lakin 2020 çok şey değişti bu kolay yaşam standartları var iken aç kalmakta koyuyor adama@Aydin2121 yazılarını okuyor faydalanıyorum.. bir çok kısmınada katılıyorum..
Katılmadığım. Avrupa ülkelerinde her şey günlük gulustanlilk her vatandaşına devlet para yağdırıyor.. yok öyle bise
Kapitalizm kapitalizmdir..almanyada da. Italyada Türkiyedede.
Ne zaman basvurmustun
Kacında basvurdun ve hangi banka reis
Güzel dönüşler basladı demekayın 2 si ziraat
Kacında basvurdunben 4950tl aldım da nol du beyler bin lirası kumarda gitti bile :( lütfen dikkatli olun. Kalan tüm para ile alışveriş yaptım çok şükür ki zararın neresinden dönerseniz kardır
12 sinde geçen cumartesi yatmışKacında basvurdun
Bende 1’inden beri bekliyorum12 sinde geçen cumartesi yatmış
valla kral bana veren banka herkese vermesi lazım çok net söylüyorum bunu..Bende 1’inden beri bekliyorum
5 k çektim 6k yaptım 3 k ya PC aldım kalan 3 ki vadeli yatırdım miss gibiben 4950tl aldım da nol du beyler bin lirası kumarda gitti bile :( lütfen dikkatli olun. Kalan tüm para ile alışveriş yaptım çok şükür ki zararın neresinden dönerseniz kardır
Hangi pcyi aldın5 k çektim 6k yaptım 3 k ya PC aldım kalan 3 ki vadeli yatırdım miss gibi
AMD ryzen 3 3200GHangi pcyi aldın