Bugun zirat bankasında çalışan bir banka müdürüyle gorustum..Hafta sonuna kadar bütün talepler olumlu veya olumsuz cevaplandirilacak..1 Nisan'da 3 bankaya başvuru yaptık hiçbirinden ses yok. Bunlar bize zırnık bile koklatmazlar ama sorsan herkerse yardımcı olunuyor.
30 Nisan'a kadar cevap vermek zorundalar zaten. Önüne gelen herkese verdiler vereceklerini bu saatten sonra vermesinler zaten istemiyorum.Bu. Hafta sonuna kadar olumlu veya olumsuz ora
Bugun zirat bankasında çalışan bir banka müdürüyle gorustum..Hafta sonuna kadar bütün talepler olumlu veya olumsuz cevaplandirilacak..
Inşallah olumlu cvp alirsin
Kaçında başvurmuştunbenim onaylandı yalnız ben bu virüs öncesi hane geliri 5000 in üstündeydi ama şuan çalışmıyoruz ve altına düştü şimdi ben bu hane geliri 5000 altında olandan mı sayılıcam üstünde olandan mı çünkü üstünde olması halinde çok kötü bir madde var 100 tl bile geçse bunlar oyarlar bizi çok kararsız kaldım açıkcası müşteri temsilcisi de 1 saat bağlanmıyor
başvuralı oldu baya ilk açıklandıktan bir hafta sonra başvurmuştum ben sonuçlanması da önce 3000 tl mesajı geldi kullanmadım şimdi 5000 için onaylandı diye mesaj geldi kullanasım var ama bankayla görüştüm net bilgi yok dedi bu gelirin 5000 tl altında olması veya üstünde olmaasıyla alakalı dediKaçında başvurmuştun
Çalışamıyoruz derderkken sgk dan dustunmu..benim onaylandı yalnız ben bu virüs öncesi hane geliri 5000 in üstündeydi ama şuan çalışmıyoruz ve altına düştü şimdi ben bu hane geliri 5000 altında olandan mı sayılıcam üstünde olandan mı çünkü üstünde olması halinde çok kötü bir madde var 100 tl bile geçse bunlar oyarlar bizi çok kararsız kaldım açıkcası müşteri temsilcisi de 1 saat bağlanmıyor
İyiki basvurmadik ,bekle bekle ağaç olurduk heraldeŞu fitili ateşleyim de halen cevap alamayanların aklına kuytuda köşede belki de 3000 TL leri olduğunu hatırlatayım , alanların gözü yaşlı para çoktan çöp oldu farkındayım
Ben unutmuşum az önce bi yerde okudum aklıma başvuru yaptığım geldi :) Seneye yine yazacam buraya ve bana halen sms gelmemiş olacakİyiki basvurmadik ,bekle bekle ağaç olurduk heralde
Verince roma cyber teknik direktörü alınca gelsin yanıma diyor tüyo verecekmiş35 36 gün oldu hala beni değerlendiriyor bankalar. bunlar vermicek
Bu numara banka numarası mi beni de aradı0232 335 1387 aranan varmı ards cvğp lutfen
Sabret...of of..