Dortmunda bak sen süper transferler yapmış seneye şampiyon olur 3 tane daha sağlam oyuncu daha alırsaOyuncu: Nico Schulz
Eski kulübü: Hoffenheim
Yeni kulübü: Borussia Dortmund
Tip: Bonservis
Bedel: €27M
Mevkii: Sol Bek
Emin misin razor vermez leverkusen onu versede doldmund hafif acar bu cocuk en az 80 milyon 25 neOyuncu: Julian Brandt
Eski kulübü: Bayer Leverkusen
Yeni kulübü: Borussia Dortmund
Tip: Bonservis
Bedel: €25M
Mevkii: Ofansif Orta Saha/Sol Kanat
Emin misin razor vermez leverkusen onu versede doldmund hafif acar bu cocuk en az 80 milyon 25 ne
O zaman onu o fiyata satan yönetimin beynini ***** kerim demirbaya 27 milyon verip brantd ı 25 e satmak nedirDoğrudur abi 25 milyona aldı
Kerim demirbay iyidir hakini yememek lazım ama brand kadar iyi değil buda bir gerçek 25 milyon gerçekten ilginç barcelonalik oyuncudur bence o derece kaliteli bir oyuncu benceO zaman onu o fiyata satan yönetimin beynini ***** kerim demirbaya 27 milyon verip brantd ı 25 e satmak nedir
Seneye izle Brandt en az 80 100 e gider cocuk cok yetenekli hatta Almanya dan kimi alırsın deseler onu alırımKerim demirbay iyidir hakini yememek lazım ama brand kadar iyi değil buda bir gerçek 25 milyon gerçekten ilginç barcelonalik oyuncudur bence o derece kaliteli bir oyuncu bence
Biliyorum tanıyorum Almanya mili takimdada oynuyor Leverkusen en iyi oyuncusuydu Barcelona kapasitesinde oyuncudur neden almadılar hayret ediyorum bide 25 milyon euroya ilginçSeneye izle Brandt en az 80 100 e gider cocuk cok yetenekli hatta Almanya dan kimi alırsın deseler onu alırım
kesin miFenerbahçe’nin Emre transferini de yaz başkan
kesinkesin mi