- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
oynayan vardır illakiİşin kötü tarafı kimse oynamıyor![]()
oynayan vardır illakiİşin kötü tarafı kimse oynamıyor![]()
Çok sevindim vallahi o odensenin abv gol guzel dj da geldi 3 u atamadilar. Kopengah ve Basel 1 er kaldı hadi bol şans
ilk paylaştığın hafta inceledim bro sonraki haftalarda denedim emeğine sağlık bugun talihsizlik oldu yoksa monaco milan 2 li alıp 400 cakacaktık kısmetÇok sevindim vallahi o odensenin abv gol guzel dj da geldi 3 u atamadilar. Kopengah ve Basel 1 er kaldı hadi bol şans
Yazık oldu ki ne oldu çok uuzldumkopenhag skora yattı iyice kontra arıyor su mactan yatarsak cok yazık olcak valla
gerçekten ıkıncı yarı cok kotuydu mac kasada para da kalmamıstı 2.5 alt cover yapamadım bi 15-20 tane kupon var bu şekilde bir golden giden son 10 gündeYazık oldu ki ne oldu çok uuzldum
Valla ne denir ki aklıma 32 k lik kupon geldi Danimarka ligi bu horsensle lynby oynuyordu 2.5 üst oynamıştım 32. Dakikada 2 0 oldu oyle bitti maç tek golden gitmişti Allah belasını versin bunlarıngerçekten ıkıncı yarı cok kotuydu mac kasada para da kalmamıstı 2.5 alt cover yapamadım bi 15-20 tane kupon var bu şekilde bir golden giden son 10 günde
İki gündür guvendiklerimi yazıyorum dünde bugünde 10.mactan 3 u lose oldu hepsi 1 er golden gitti@scarpion haftayada cikar boyle 6 mac canlida kasa ata ata gidelim 1.5e
2 gol cikiyo hepsinde canlidan gidilse iyi oran yakalanirİki gündür guvendiklerimi yazıyorum dünde bugünde 10.mactan 3 u lose oldu hepsi 1 er golden gitti