Arkadaşlar boynuma dövme yapacam da ne yapacağımı kararlaştırmadım henüz yardımcı olursanız bildiğiniz güzel dövme varsa
Arkadaşlar boynuma dövme yapacam da ne yapacağımı kararlaştırmadım henüz yardımcı olursanız bildiğiniz güzel dövme varsa
Teşekkürler çok kibarsınız aklınızda ne var mesela boyun bölgesineTabi ki yardımcı olurum seve seve var mı aklında bir şeyler ?
Pişman olacağım şeyi yapmam fikrin için teşekkür ederimküçük bir yonca yaptır 4 yapraklı illa yaptırcaksan ama şahsi fikrim yaptırma sonradan pişman oluyosun ben oldum şahsen
kardeş sakin yani fikrimi söyledim sadece ne bu şiddet bu celalPişman olacağım şeyi yapmam fikrin için teşekkür ederim
Yaptirma gençsin pisman olursun görünmeyen biryerine yaptir ama boyuna yaptirma 3 yıl dövme studyo işlettim tamamen tecrubeyle konusuyuormArkadaşlar boynuma dövme yapacam da ne yapacağımı kararlaştırmadım henüz yardımcı olursanız bildiğiniz güzel dövme varsa
Yok la celalenme olsaydı teşekkür ederim demezdim :)kardeş sakin yani fikrimi söyledim sadece ne bu şiddet bu celal
Bende var bitane kolumda zaten pişman olsaydım abicim yapmazdim yani benim hoşuma gidiyor bide benim yapım gereği olsa gerek yaptığım şeylerde pişman olmuyorum genelde bu konulardaYaptirma gençsin pisman olursun görünmeyen biryerine yaptir ama boyuna yaptirma 3 yıl dövme studyo işlettim tamamen tecrubeyle konusuyuorm
yeşil 4 yapraklı bie yonca süper durur ozaman böyle diyim sanaYok la celalenme olsaydı teşekkür ederim demezdim :)
Madem öyle o zaman köşeli model seçme yuvarlak oval olabilur birde renkli yaptirmaBende var bitane kolumda zaten pişman olsaydım abicim yapmazdim yani benim hoşuma gidiyor bide benim yapım gereği olsa gerek yaptığım şeylerde pişman olmuyorum genelde bu konularda
Aynen renkli yapmayı düşünmüyorum renkli tek şey düşündüm gök kuşağı öyle küçük bide baharla ilgili bı kaç şey daha veya gök kuşağı tek anlamlı olsun diye nazım hikmet yapayim dedim kolumdada chenin var 2 tane resim sırıtır diye düşünüyorum bildiğin güzel birşey varsa soyleeye bilirsin abimMadem öyle o zaman köşeli model seçme yuvarlak oval olabilur birde renkli yaptirma
Demek ki taktik uyguluyorsun güle güle harca :) Ne zaman istersen burdayız bizdünkü 900 tl papara çekimini 10 dakikada yolladığınız için teşekkürler @Betasus Büro Destek yatırım yapıcam ama numara alamam o yüzden yarın :)
Teşekkürler çok kibarsınız aklınızda ne var mesela boyun bölgesine
Aynen tulumda olabilir üstad :)sana bana kemençe usta :)hahaha