Yok la yurek ister :)insallah almıssındır abı barem 280.5![]()
valla ev sahıbı fena 150.5 baremı vardı gırırılır280 alt aldım simdi @mosquitos42 o kadar da degil ya :)
Gelir abi o biraz önce 1 dakkada 8 üçlük kaçırdılar280 alt aldım simdi @mosquitos42 o kadar da degil ya :)
La acıp izledim bu all star Macı olabilir savunma yok Surekşi bos 3lık deniyorlar hucum suresi 7 saniye yokvalla ev sahıbı fena 150.5 baremı vardı gırırılır![]()
actım bende cocuk gıbı mınyon tıplı hepsıLa acıp izledim bu all star Macı olabilir savunma yok Surekşi bos 3lık deniyorlar hucum suresi 7 saniye yok
Cocuk all star olabilir :) beyinsizler atan degil tutan kazanır basketbolu haberleri yok bunları verecen obradovice her gun 5 posta dayak :)actım bende cocuk gıbı mınyon tıplı hepsı![]()
300 cıkar taklaya geldik taklaya allahtan hesapta para yoktu :)6 dakıka olmadan 48 cıktı be yuh![]()
Son dkkayi oynamazlarsa senin alt barem gelir gibi300 cıkar taklaya geldik taklaya allahtan hesapta para yoktu :)
Oynar bunlar benim anlamadığım boyle oynayacaklarına hşc oynamasınlar ne sacma iş zevk bunun neresindeSon dkkayi oynamazlarsa senin alt barem gelir gibi