Abi birazdan yapacam kahvaltı artık patates eve sokmuyoruz lüx oldu :)@madmen günaydın kardeş patates varmı kahvaltıda hahaha :)
Abi birazdan yapacam kahvaltı artık patates eve sokmuyoruz lüx oldu :)@madmen günaydın kardeş patates varmı kahvaltıda hahaha :)
iyiyiz sen firardasın hayırdırGünaydınlar abiiiii nasilsinizzz arkadaslar
Abi biraz sıkıntılarım vardı. Fazla giremiyordum.iyiyiz sen firardasın hayırdır
ok can sağlığı atlatmışssındır umarım kardeşim sıkıntı bitmezAbi biraz sıkıntılarım vardı. Fazla giremiyordum.
Söylediğin gibi bitmiyor abi de azalttım diyelim :)ok can sağlığı atlatmışssındır umarım kardeşim sıkıntı bitmez
10 gündür sıcaklardan yandık ..YAĞMUR sesi bu kadarmı güzel olur ... günümüz güzel olsun hayırlı sabahlar herkese arkadaşlar ... bugün dolu dolu geçsin forumda bakalım kimler burada bir günaydın diyelim birbirimize
yalovaya doğru beklerizYağmur nerede hemen taşınalım. Yanıyoruzzzz :-(
yalovaya doğru bekleriz
hahah :) umarım yağar en kısa sürede oralaradaAdını bile okuyunca ferahlık geldi. Yazın başı ama bizde durum böyle![]()
:) benim parayi bulmam su anda ankaragucunun sampion olmasindan daha dusuk bi ihtimal abi :) yanlis hedef sectin :)@Cesur87 parayı bulmuş bugün forumu zengin edecekmiş diyorlar günaydın bu arada cesur hahaha
tabii tabii :):) benim parayi bulmam su anda ankaragucunun sampion olmasindan daha dusuk bi ihtimal abi :) yanlis hedef sectin :)
Abi ankarada yaniyo olurda gelirsen sonbahardan once gelme buralara :)hahah :) umarım yağar en kısa sürede oralarada