- 13 Şub 2019
- 6,844
- 8,461
Bol şans diliyorum takipteyim fakat ben bjk maçının ms2 olacağını düşünüyorum
Bence bu mac gs macindan daha onemli kazanirsa kalan 3 haftada 4 puanla sampiyon olacaklar. Acıkcası hatayi yenmek varken neden gs macina odaklansinlar kiBol şans diliyorum takipteyim fakat ben bjk maçının ms2 olacağını düşünüyorum
Neden diyecek olursak Hatayspor dinlenmiş bir şekilde İstanbul a gitti bjk Rize yolcuğu gidiş ve dönüş yorucu idi Sergen Yalçın ağzıyla söyledi Hatayspor u aramışlar maçın bir gün sonra oynanmasını istemişler Hatayspor red etmiş buna binayen Sergen Yalçın sahada görüşür demiş Hatayspor gibi etkili bir takıma karşı hırs yaparsak sahada olmak hata olacaktır. Bjk varını yoğunu ortaya koyacaktır fakat beş oyuncu sarı kart sınırında ve akıllar elbette Galatasaray maçında. Hırs yapıp sert oyunu tercih ederse derbide bir iki oyuncudan yoksun olabilir ki bunlardan ikisi atiba ve larin.. Hatayspor un gol yollarında ve ligde zirvede olan iki ismi Aaron ve diof tan birer gol bekliyorum yorgun bjk ye karşı. Beşiktaş için galibiyeti zor görüyorum. Ayrıca Hatayspor büyük takımlara karşı daha farklı oynuyor . Aaron kendini daha yüksek bir şekilde pazarlamak için bu maçları hedef maçı olarak görüyor. Umarım yazdığın gibi gelir seviniriz burada
Bol şanslar Burak,,
bolşanslar oynadığınız gibi gelsin
Forza Madrid
Hadi bitir hakem şimdi maçı
Biz veriyoruz sen çek bari yabancıya gitmesin
tebrikler
Teşekkür ederiztebrikler