Aynen bro futbol nadir alıyorum aldım mi yüksek oran zatenSen gerçi basketçisin 1.80 oran fark etmiyor :) Ama gel gör ki dk 11 den sonra 1.80 olmuyor 0.5 üst o yüzden cazip gelmedi :)
Aynen bro futbol nadir alıyorum aldım mi yüksek oran zatenSen gerçi basketçisin 1.80 oran fark etmiyor :) Ama gel gör ki dk 11 den sonra 1.80 olmuyor 0.5 üst o yüzden cazip gelmedi :)
5 1 oldu hadi be 1 tane daha son dakika golü ne olur12 dakika 2 gol gerek bir kere de mucizeler bize ugrasin ....
Geceden beri bekliyorum bakalım, 1000 yatırdım 875 çekecem. Yeteri kadar kaybetmedim herhalde risk oaynısı bana oldu cekim 6-7 saat bekledi.miktarda kücük 1300 civarı birseydi galiba.hesabım riskli görünmüs suan yatırım kabul etmiyolar benden@ByBal
Sagol kardo kan kustum bu birkaç gün de sonunda bir tik rahatladımtebrikler harika kupon @PersPrensi
Hqhaha modum ya@PersPrensi bu hayat seni seviyor valla ?
Hqhaha modum yaben sadece futbolda yüksek oran oynuyorum ondan
kaybettiklerimize bak bir de ajsnn
Hahah sorma abi ya saka gibi valla hayatımda betgray sayilmazsa ilk defa oldumSiteler bile seni no bonus yapmaya başladı artık be ?
olmuyor artık vazgeçtim ??Bugün birşeyler olabilir mi acaba yazacaktın galiba @Torun
olmuyor artık vazgeçtim ??
Yaktırdınız be :(Cumartesi zararı 2,7k