Hacı Şakir ??Sana şu gönderdiğimiz yakmayan hangisiydi @Emana22 gönderdiği ondan kullanayım bir süre
Hacı Şakir ??Sana şu gönderdiğimiz yakmayan hangisiydi @Emana22 gönderdiği ondan kullanayım bir süre
@Emana22 @mosquitos42 @Gogo @Aydin2121 @Brave Heart @benmet18 @LuciferMorningstar @scarpion @Gençlerbirliği @Emergency @acarbey02400 @BeşiktaşJK @Nothingman
Niye çıkmıyorum çekilişlerde ? Ne yapmak lazım gelin bunu tartışalım
Bence sağlam bi gusül şart diyeceğimde sen abdestsiz gezmezsin :))@Emana22 @mosquitos42 @Gogo @Aydin2121 @Brave Heart @benmet18 @LuciferMorningstar @scarpion @Gençlerbirliği @Emergency @acarbey02400 @BeşiktaşJK @Nothingman
Exerbaşkanıyken cıkıyodun@Emana22 @mosquitos42 @Gogo @Aydin2121 @Brave Heart @benmet18 @LuciferMorningstar @scarpion @Gençlerbirliği @Emergency @acarbey02400 @BeşiktaşJK @Nothingman
yok be canım ya onunda amg 5 de 1 di odaExerbaşkanıyken cıkıyodun
aleyküm selam hgSelam beyler iyi akşamlar bol şanslar :)
şu jokerden cekim gelsin yaparız bişeyler sana çekilişsiz yapıcamyok be canım ya onunda amg 5 de 1 di oda![]()
ama bir dene önce 10 kişi yaz 9 kişiye ödül yine çıkmam emin olşu jokerden cekim gelsin yaparız bişeyler sana çekilişsiz yapıcam![]()
Hb kral eyvallahaleyküm selam hg
Buradaki kaymağı bizim devlet yine 30 sene sonra farketti .sanal sporlar ,misket yarışı felan yasal a gelmiş mislide olaya bak ya
madem öyle açsınla başkan kumarhaneleri ,internette slot rulet felanı , zaten ülke batmış yeni kaynak işte al sana , ukanya ,arnavutluk kumardan geçiniyor sırfBuradaki kaymağı bizim devlet yine 30 sene sonra farketti .
Ya baskan neresi doğru ki burada kafaları çalışacak. Biz millet olarak engel koyma yasaklama anlarmıyız. her karar geç alınıyor buda öylemadem öyle açsınla başkan kumarhaneleri ,internette slot rulet felanı , zaten ülke batmış yeni kaynak işte al sana , ukanya ,arnavutluk kumardan geçiniyor sırf