Çok az sayıda ev sahibi kazandı bu hafta ligde o yüzden öyle hissediyorum benTwitterda bir adam 3 1 Konya alir demiş buraya kadar sorun yok da bu hafta tüm super lig maçlarını doğru tahmin etmis adam içime kurt düştü![]()
Çok az sayıda ev sahibi kazandı bu hafta ligde o yüzden öyle hissediyorum benTwitterda bir adam 3 1 Konya alir demiş buraya kadar sorun yok da bu hafta tüm super lig maçlarını doğru tahmin etmis adam içime kurt düştü![]()
2. golü de sayesinde yedi konyaBu konyaspordan diomande futbolu acilen bırakmalı ?
analiz yapmadım ki bugün2 olduuuuu belliydi amk kaçtı mis gibi oran puh senin lig analizine @benmert18
Konya alır Falan dedin ? Mesut yok pelkas ortaya geçti avaba ondan mı takım düzeldi tas gibi oynuyoranaliz yapmadım ki bugün![]()
Süper lig'de ev sahibi pek kazanmadı bu hafta ondan öyle dedim konya alır gibi hissediyom diye ama göztepe yencek evindeKonya alır Falan dedin ? Mesut yok pelkas ortaya geçti avaba ondan mı takım düzeldi tas gibi oynuyor
Ne mal topçu yav2. golü de sayesinde yedi konya![]()
sonunda çıkartmayı akıl etti ilhan palutBu konyaspordan diomande futbolu acilen bırakmalı ?
Şimdi siz Başakşehire takılacaksınız biz sizi Vodafone da 3 farklı yeneceğiz sonra da sampiyon yazdıracağız plan belli ?Süper lig'de ev sahibi pek kazanmadı bu hafta ondan öyle dedim konya alır gibi hissediyom diye ama göztepe yencek evindekonya'da diomande çöp 2 gol yedirtti
bu sırada fenerbahçe hiç yenilmeyecek veya berabere kalmayacak yaniŞimdi siz Başakşehire takılacaksınız biz sizi Vodafone da 3 farklı yeneceğiz sonra da sampiyon yazdıracağız plan belli ?
bu sırada fenerbahçe hiç yenilmeyecek veya berabere kalmayacak yani? ?
inanmak başarmanın yarısıdır ?
Biz hep yarıda kalıyoruzinanmak başarmanın yarısıdır ?
@benmert18 emrah girer girmez attı bu adamı nasıl oynatmaz bu Mesut anlamıyorum
Karbonatın taktikler ?ilk yarı karşı takımı yorup 2. yarı emrah ile bitiriyordur belki![]()