UPPERCUT
Onaylı
- 2 Şub 2020
- 16,345
- 11,018
gönderdim hacı atm den niye demiyosun ıban degil hesap havale vericen iki saat ıbandan çözmeye çalıştım , neyse siverek ziraat bankası şube müdürü tanıdık onu aradım yardımcı oldu , gönderdim yaniDaha girmemiş foruma du bakalım ?
he 50 tl var özelden payfix at başkan , geç giriş yaptım biliyormusun başka bi yerde çalışıyordum buraya girmem etik olmazdı 2 gün önce istifa ettim ordan ondan dolayı yani giremedim@UPPERCUT bizi adam yerine koymuyor bana etiket bile atmadı![]()
Sorun çözüldü yönetimi etiketledimgönderdim hacı atm den niye demiyosun ıban degil hesap havale vericen iki saat ıbandan çözmeye çalıştım , neyse siverek ziraat bankası şube müdürü tanıdık onu aradım yardımcı oldu , gönderdim yani
baba siverek bizim rahat ol bize yasak yok her türlü yani :)Sorun çözüldü yönetimi etiketledim
tamam yarın öglene kadar atarım hacııı ii geceler@BorcumuÖdicem-tülay-erkan atıyorum Payfix
La olum dalga mı geciyon :) atmicaksan atmicam de senin yarınını oglenini biliyoruztamam yarın öglene kadar atarım hacııı ii geceler
Para yok agam para yokGünaydın babacıklar.Eskiden günde 150 bilet leblebi gibi giderdi be adamlar bilet alsanıza![]()
bi bilet kaç para haberin var mı seninGünaydın babacıklar.Eskiden günde 150 bilet leblebi gibi giderdi be adamlar bilet alsanıza![]()