miami az atarsa gelir gibi bol şans :)
nba den anlamam hiç bakalımmiami az atarsa gelir gibi bol şans :)
Mackolikte bile bizden iyi anliyolar ilk per herkes alt demis ben inadina ust aldim 40 kusur attilar paket olduknba den anlamam hiç bakalım![]()
niye abi ya burda isveç kötü tahmindi sadece@BuzHokeyci vallaha da billaha da seni melekler koruyor baska izahı yok sabah ki mac ve su kuponda bunu anladım hic 1000 oran tekten gitti falan deme bize :)
Sabahkini izledim 2 3 kere Abdullah Avcı gibi tepki verdim :) Youtube da var onun tepkisi@BuzHokeyci vallaha da billaha da seni melekler koruyor baska izahı yok sabah ki mac ve su kuponda bunu anladım hic 1000 oran tekten gitti falan deme bize :)
sabah ki şanstı valla evet o macta gol cıkmaması mucize gibiydiSabahkini izledim 2 3 kere Abdullah Avcı gibi tepki verdim :) Youtube da var onun tepkisi
Ben maçları o yüzden izlemiyorum izlediğim maçta mucize oluuor çünkü üst oynayan biri olduğum için hayatta izlemem. Alt alan bulsun beni açayım maçı kâfisabah ki şanstı valla evet o macta gol cıkmaması mucize gibiydi![]()
alt alınca seni cagırıyom o zamanBen maçları o yüzden izlemiyorum izlediğim maçta mucize oluuor çünkü üst oynayan biri olduğum için hayatta izlemem. Alt alan bulsun beni açayım maçı kâfi
8 fark eritti valla saka makaFena cuvalladi 17 fark vardi suraya bak
o ilk gol de gelmezdi tam açacakken bildirim geldi . En son Atletico Madrid-Real maçına 1.5 üst dediğimde izledim dk 2 de 1 0 olan maç öyle bitmişti uzatmalar dahil 97 dk gol olmamıştıalt alınca seni cagırıyom o zaman![]()