Yahşi Batı filminide ayrıyeten izlemenizi tavsiye ederim.
Sene 2010 du sanırım Bahçelievler medical park yanında Bi alısverid merkezi vardı 6tl sinama bileti diye oraya gitmistik kızla amk filmi izlememiştim sonra internetten izleyince baya komikmis demistim bana gencligimi geri verin size kasa 100k hedef 1m li Rolling yapayım amk :)
Yahşi Batı filminide ayrıyeten izlemenizi tavsiye ederim.
abi bizim buralara gelmıssın be metroport avm :) fılm ucretlerı neredeyse hala aynıSene 2010 du sanırım Bahçelievler medical park yanında Bi alısverid merkezi vardı 6tl sinama bileti diye oraya gitmistik kızla amk filmi izlememiştim sonra internetten izleyince baya komikmis demistim bana gencligimi geri verin size kasa 100k hedef 1m li Rolling yapayım amk :)
Utku Bahçelievler lisesinin karşısında Bi duvar vardı emana yazardı duvarda eskiden cok kız kaldırdım orda Kıbrıs parkında ayak izlerim hala duruyordur belki 10 sene oldu ama :)abi bizim buralara gelmıssın be metroport avm :) fılm ucretlerı neredeyse hala aynı![]()
meraktan yarın gıdıp bakıcam duruyor mu o duvar ve yazı :)Utku Bahçelievler lisesinin karşısında Bi duvar vardı emana yazardı duvarda eskiden cok kız kaldırdım orda Kıbrıs parkında ayak izlerim hala duruyordur belki 10 sene oldu ama :)
Amk su forumda olmam bile facia olabilir nyse ki aramızda Ayyas var ******** var ama casus yok :)@emana22, eskiler seni iyi tanır he çapkınlık filan aman yenge duymasın kış kış kapida kalmayasın abi![]()