- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Senle ben neden normal şekilde yatmıyoruz kaybedelim ama insan gibi kaybedelim amk oyununuSaglik olsun 45 te attilar yapacak bisey yok malesef tskrler arkadaslar
Senle ben neden normal şekilde yatmıyoruz kaybedelim ama insan gibi kaybedelim amk oyununuSaglik olsun 45 te attilar yapacak bisey yok malesef tskrler arkadaslar
Madagaskar ligine oynarsan anormal yatarsın tabi çılgın insanSenle ben neden normal şekilde yatmıyoruz kaybedelim ama insan gibi kaybedelim amk oyununu
Hain insan sanane sanane her hafta evertona mı oynayalımMadagaskar ligine oynarsan anormal yatarsın tabi çılgın insan
Inan hic bilmiyorm dk 7 de gol oluyor eyv kalan dklarda gol olmasini anlarimda abi 45 nedir yaa ya son dk ya 1 sayi ya tek macSenle ben neden normal şekilde yatmıyoruz kaybedelim ama insan gibi kaybedelim amk oyununu
Brondy e de oynayabilirsin sorun degil ??Hain insan sanane sanane her hafta evertona mı oynayalım
Geçmiş olsun kardeşim :(Inan hic bilmiyorm dk 7 de gol oluyor eyv kalan dklarda gol olmasini anlarimda abi 45 nedir yaa ya son dk ya 1 sayi ya tek mac
Orda Taçsız Kral’ın suçu yok ibinelilk Danimarka takımında idi :))Brondy e de oynayabilirsin sorun degil ??
Eyv kardesim bastacisinGeçmiş olsun kardeşim :(
Yorumun icin tesekkur ediyorum bazen olmayinca olmuyor dedigin gbi sans olmazsa olmazlardan saglik olsun umarim senin kupon wonlar