- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı daha önce kullanan yakınında olan varmı internette tatmin edici yeterince şey bulamadım çok iyi diyende var sakın alma diyende
Bu tarz arabalara otomatik girilmez pisman ederpiyasaı ne kadar bunun benim hatuna lazım otomatik 50 60 liralık
manuel tecrübesi yok hep otomatik kullandı honda jazz cok memnundu ondan gerci pek anlamam ben araba işlerindenBu tarz arabalara otomatik girilmez pisman eder
Auris bak 2008 bende var tam bayan arabası fiyatı da uygun toyota da seri degildir ama bayan icin idealdirmanuel tecrübesi yok hep otomatik kullandı honda jazz cok memnundu ondan gerci pek anlamam ben araba işlerinden
yok hocam ya millet dolandırıcı olmuş az biraz masrafı var dedi tamam dedik motoru süper istediğin expere sok dedi neyse araca bindik ettik yarın arkadaşımın experi var dedim orda sokarız dedim, yok exper arabanın heryerını kurcalıo bozuyor yok su yok bu dedim ikinci olarakda citroen servisinde baktırıcam söylediğin harici bişi çıkarsa almam sen gösterrirsen çıkar diyorcitroenden uzak dur derim ben ama tabi temizse düşünülebilir