Güldürmedi kardeş :(
Güldürmedi kardeş :(
Abi başka bir şey kalmadı.Güldürmedi kardeş :(
Gel bakiim sen :)Tercumana ne gerek varmış :)
:)Gel bakiim sen :)
Tam yanıtı verde kapatalım 50 tl freebeti :)
Ama sen bilmedin ilk, doğruya doğru kayatas dedi ilk :) Taktik maktik verdi bana ilk :)@Dede, Buyur abi. Tercümanla olan çeviri olayında söylğyor ahanda video.![]()
Şota benden çıktı emme. Ben bilmem hisse mi isterim valla, o kadar ipucu vermiş olduk.Ama sen bilmedin ilk doğruya doğru kayatas dedi :) Taktik maktik verdi bana ilk :)
Sana yüklensin 4 maç kombine yap :) Kazanırsa rollinge cevirelimŞota benden çıktı emme. Ben bilmem hisse mi isterim valla, o kadar ipucu vermiş olduk.![]()
Tamam sana da 20 tl freebet olsun ama direk nokta atışı kayataş verdi .Hak onun bence.Şota benden çıktı emme. Ben bilmem hisse mi isterim valla, o kadar ipucu vermiş olduk.![]()
Teşekkür ederim hocam, o senin hakkın. Ben @Dede 'den + olarak bekliyorum. :ROFLMAO:Sana yüklensin 4 maç kombine yap :) Kazanırsa rollinge cevirelim
Teşekkür ediyoruz efendim, hani 30 falan olsa daha bi' güzel olurdu amma. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:Tamam sana da 20 tl freebet olsun ama direk nokta atışı kayataş verdi .Hak onun bence.
Biz teşekkür ederiz abi, yüzümüz güldü güzel oldu. :)Yarın ikinizden de kullanıcı adı alıcam arkadaşlar teşekkür ederim. Ufak bir atraksiyon oldu.