Geçmiş olsun hocam bayadır bu yüzden görünmüyordun galibaBi de arkadaşlar belirtilerden 1 tanesi olsa bile hastaneye gidin. 1 şikayet varsa 3 söyleyin. Ateş varsa hastaneye gittiğinizde baş ağrısı kas ağrısı öksürük bi kaç belirti söyleyin testi yapmaları için.
20 günde kurtlar vadisi ilk sezon 97 bölümü bitirdim. Başka türlü zaman geçmiyor. Oyalanacak çok şey bulunuyorGeçmiş olsun hocam bayadır bu yüzden görünmüyordun galiba
Çok grçmiş olsun kolay değil tabi20 günde kurtlar vadisi ilk sezon 97 bölümü bitirdim. Başka türlü zaman geçmiyor. Oyalanacak çok şey bulunuyor
18 temmuz da covid testi pozitif çıkmıştı bendede. Şükür atlattık aydınım@Can1907 abim hayırdır senin hastalığın neydi çok geçmiş olsun
Biraz süreci anlatır mısın? En çok seni sıkıntıya sokan ağrı vs neydi? Şuan bel ağrısı istifra ateş halsizlik boğaz ağrısı ve şiddetli karın ağrısı yaşıyorum. Sağlıkçı olduğum için hastaneye gitmek istemiyorum. Parasetamol kullanıyorum ve birkaç bitki kaynatıp içiyorum. Şiddetler azaldı fakat süreci merak ediyorum20 günde kurtlar vadisi ilk sezon 97 bölümü bitirdim. Başka türlü zaman geçmiyor. Oyalanacak çok şey bulunuyor
Çok geçmiş olsun abim sıkıntısız atlatığına sevındım18 temmuz da covid testi pozitif çıkmıştı bendede. Şükür atlattık aydınım
Bütün belirtiler var sende zaten. Parol tarzı ateş düşürücü parasetamol kullandım bende. Bende ateş ile kendini gösterdi. İnanılmaz bir halsizlik ve kas ağrısı olarak devam etti. Ertesi günü boğaz ağrısı kuru öksürük sonrası sürüntü testi yaptırdım o da pozitif çıktı. 4.gün tat ve koku alma duyusunu tamamen kaybettim. 7. Günden itibaren normalleşmeye başladım. Test yaptırmalısın sevdiklerine bulaş ı engelleme adına. Geçmiş olsunBiraz süreci anlatır mısın? En çok seni sıkıntıya sokan ağrı vs neydi? Şuan bel ağrısı istifra ateş halsizlik boğaz ağrısı ve şiddetli karın ağrısı yaşıyorum. Sağlıkçı olduğum için hastaneye gitmek istemiyorum. Parasetamol kullanıyorum ve birkaç bitki kaynatıp içiyorum. Şiddetler azaldı fakat süreci merak ediyorum
Ben tek yaşıyorum dostum ondan yana sıkıntı yok. Şuan söylediklerinin hepsi var ben de yavaş yavaş tad ve koku kaybı da oluşuyor. Hastaneye gitmemekte kararlıyım. Sumak çayı vs kullanıyorum onlar iyi geliyorBütün belirtiler var sende zaten. Parol tarzı ateş düşürücü parasetamol kullandım bende. Bende ateş ile kendini gösterdi. İnanılmaz bir halsizlik ve kas ağrısı olarak devam etti. Ertesi günü boğaz ağrısı kuru öksürük sonrası sürüntü testi yaptırdım o da pozitif çıktı. 4.gün tat ve koku alma duyusunu tamamen kaybettim. 7. Günden itibaren normalleşmeye başladım. Test yaptırmalısın sevdiklerine bulaş ı engelleme adına. Geçmiş olsun
Niye gitmiyorsun hocam, meydan okunulacak bi olay değil mazallah sağlık buBen tek yaşıyorum dostum ondan yana sıkıntı yok. Şuan söylediklerinin hepsi var ben de yavaş yavaş tad ve koku kaybı da oluşuyor. Hastaneye gitmemekte kararlıyım. Sumak çayı vs kullanıyorum onlar iyi geliyor
Dostum hastaneler şuan çok sağlıksız. Şuan hafif geçiriyorum. Hastanede mutasyona uğramış virüs beni mahvederNiye gitmiyorsun hocam, meydan okunulacak bi olay değil mazallah sağlık bu
Yine de bir şekilde bir destek almalısın, hiç beklenmedik bi anda ağırlaşan bi meret bu. İlaçlar hakkında bile bilgi almak iyi olabilirDostum hastaneler şuan çok sağlıksız. Şuan hafif geçiriyorum. Hastanede mutasyona uğramış virüs beni mahveder
Pozitif olduğumdan artık eminim. Uzaktan hocamdan destek alıyorum yarın sıtma ilacına başlıyorumYine de bir şekilde bir destek almalısın, hiç beklenmedik bi anda ağırlaşan bi meret bu. İlaçlar hakkında bile bilgi almak iyi olabilir
Süper olmuş bundan bahsediyodum ben de, çok geçmiş olsun tekrardan. Bu gidişatta hepimiz er ya da geç yakalanacağız gibi duruyor. Tek korkum risk grubundaki ailemPozitif olduğumdan artık eminim. Uzaktan hocamdan destek alıyorum yarın sıtma ilacına başlıyorum