- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
sana al falan demedim neyden bahsediyosun ?100 tane kupon atıyorum hepsini aldın mı da böyle konusuyosun ?3-0 dedi aldik adam yeniliyo
Yarisini aldım dotayida senden öğrendimsana al falan demedim neyden bahsediyosun ?100 tane kupon atıyorum hepsini aldın mı da böyle konusuyosun ?
Secret 3-0 kazandı WOOONNSecret dehset oynuyor 3-0 kazanır gibi duruyor
seri bir WONN oldu.Aster aries kolay kazandı.Canlı dota2 bahsi.Oran:1.60.Aster aries kazanır
Canlı yayın linki :
Bol şans hocam elime para geçtiğinde tekrar uğrayacağım buraya2. kuponda WOONN
Oran:3.8 Misli 42 Kazanc 164
Sağol hocam aldıkça paylaşıyorum bi faydam olursa ne mutluBol şans hocam elime para geçtiğinde tekrar uğrayacağım buraya![]()
Sağol hocam aldıkça paylaşıyorum bi faydam olursa ne mutlu![]()
KUPON 3 DE WOOONN2. kuponda WOONN
Oran:3.8 Misli 42 Kazanc 164
KUPON 3 DE WOOONN
Umarım yarın da yaparızSenin rollingi şimdi yapsak çoktan şeytanın bacagi kırılmıştı :) inşallah yarın artık
Benim maaşta yatsın reis ben de seninleyim Burda :) sırf Dota için kasa ayiricam en baştan takip ediyorum seni, cidden bu işi anlayan böyle başlık açmalı ve gerçekten hakkını veriyor dedim :) daim olsunUmarım yarın da yaparız![]()
Cok sagol hocam teşekkür ederim güzeel görüsün icin.12-13 yıldır hem izler hem oynarım biraz tecrübe olduBenim maaşta yatsın reis ben de seninleyim Burda :) sırf Dota için kasa ayiricam en baştan takip ediyorum seni, cidden bu işi anlayan böyle başlık açmalı ve gerçekten hakkını veriyor dedim :) daim olsun