4.5 üstü patlattılar bizim 
Origi kim ya adam gibi bu sene top oynamadı gecen Mac girdi golu attı sampiyonluk umudunu devam ettirdi bugun de barcayı deldi gectiSalahsiz firminosuz barcayi 4.0 yenmek ne diyim helal olsun
Sezon basinda fenerle gsnin transfer listesindeydi , millet çöp diyordu birdeOrigi kim ya adam gibi bu sene top oynamadı gecen Mac girdi golu attı sampiyonluk umudunu devam ettirdi bugun de barcayı deldi gecti
Sorma ama son golu sag beke yazsınlar adam korneri erken kullandı iceri actı Origi attı goluSezon basinda fenerle gsnin transfer listesindeydi , millet çöp diyordu birde![]()
Abi liv 4 ü attı aklıma direk sen geldin yanlış doğru fark etmiyo ;)Gordun mu @Heykanbaba tipstırlık bunu gerektirir 10 oran bulduk yanlıs da olsa :)
Haha sorma bu bi anı oldu bize :)Abi liv 4 ü attı aklıma direk sen geldin yanlış doğru fark etmiyo ;)
Senin sistemden kupon çıkarırsın geceye :)Haha sorma bu bi anı oldu bize :)
Denenir de paparam yok zaten benim durumların kotu olmasının en buyuk sebebi bu oldu betasus dan yapıyordum papara gitti yatırım yapamadım Sonra bu play offlar eurolig ve nba hep geldi hepSenin sistemden kupon çıkarırsın geceye :)
Kardes belanı ***** eski konuları hortlatma amk
Kardes belanı ***** eski konuları hortlatma amk
Mesaj yazmislar tekrar hatirladim ;)Denenir de paparam yok zaten benim durumların kotu olmasının en buyuk sebebi bu oldu betasus dan yapıyordum papara gitti yatırım yapamadım Sonra bu play offlar eurolig ve nba hep geldi hep