Aynen bende farkettim öyle bisi dedi ula bu manyak mı kaleye vuracak dedim gol oldu :)
Aynen bende farkettim öyle bisi dedi ula bu manyak mı kaleye vuracak dedim gol oldu :)
La sorma Mac varmıs usl de ama uyumam lazım sen benim yokluğumu abartma :) ula Aspor acıltı tv de simdi barıs altıntas dedi penaltıdan gol attı benim musterim adam karsspora transfer olmus sasırdım Bi Musteri daha kaybettik vay anasını avradını ben yatıyorum Allah belanı a spor turkşye kupası :)Usl öksüz mü kalsın ?
La sorma Mac varmıs usl de ama uyumam lazım sen benim yokluğumu abartma :) ula Aspor acıltı tv de simdi barıs altıntas dedi penaltıdan gol attı benim musterim adam karsspora transfer olmus sasırdım Bi Musteri daha kaybettik vay anasını avradını ben yatıyorum Allah belanı a spor turkşye kupası :)
Soyle barıs abiye iyi baksınlar adamın dibidir ardahanlıdır zaten :)Oha ben yarı Karsliyım :) Dayiogullari mactaydi öglen :)
Abi @Razor 'un yarı Kars'lı olduğu doğrudur. Rengi yarı yarıya tutuyor. :ROFLMAO:Soyle barıs abiye iyi baksınlar adamın dibidir ardahanlıdır zaten :)
Diger yarısı nereli la onu sormadık :)Abi @Razor 'un yarı Kars'lı olduğu doğrudur. Rengi yarı yarıya tutuyor. :ROFLMAO: