efsane dimi profil resmimTav
Yav tövbe ya kaldır şu fotografı krize gircem :)
efsane dimi profil resmimTav
Yav tövbe ya kaldır şu fotografı krize gircem :)
Saka yapıyorum tabikide Ronaldo ama 7 8 kişi en az ronaldoya benzeti beni :) ama alakam yok saçımı yanları kazitiyorum hep bide çizik atıyorum belki ondan benzetmişler :)yok kanka ikisi de esasen senin getir götürünü yapar ancak bizim Aydinimiz bi tanedir ama gel gör ki C.Ronaldo son kararım :)
Bomba :)efsane dimi profil resmim![]()
Ayı dedigin adam dunyanın en hızlı forvetlerinden biriydi :) fenomen di lakabıAyı ronaldoya yaşı yetmedi sayın @ravis44
Favorim aydın bu aralar fırsat kalırsa yaparız kardeşimBanada istiyorum böyle bir caps @lutonbaskanı :)
Benim abim öyle herkese caps yapmaz kardoBanada istiyorum böyle bir caps @lutonbaskanı :)
Senin abinde bizim kız arkadaşımız mı :(Benim abim öyle herkese caps yapmaz kardo![]()
Aydın capslerine kahkaha atıyorum vallahiFavorim aydın bu aralar fırsat kalırsa yaparız kardeşim![]()
Espiri yaptım gül geç kardo burda hepimiz abi kardeşiz emin ol bundan seviliyorsun kardo :)Senin abinde bizim kız arkadaşımız mı :(
Sevilseydik iki tuzlu peynir bişeyler yollarlar dı :(Espiri yaptım gül geç kardo burda hepimiz abi kardeşiz emin ol bundan seviliyorsun kardo :)
Yeni bitane yap eskilerden sıkıldık@Aydin2121 yatmadan bir tane gönderiyorum eskilerden![]()
Yarın koyarız var bir iki çalışmam :)Yeni bitane yap eskilerden sıkıldık![]()
Göbekle ilgili yok muYarın koyarız var bir iki çalışmam :)
Aldım onu listeye yarınGöbekle ilgili yok mu