Gitmeseydi ya biz boyle iyiydik :)Beklenen oldu ve Fenerbahçe de Ersun Yanal dönemi sona erdi. Bence bileti geçen hafta kesilmişti ama malzeme vermemek adına beklendi. Antalyaspor maçından galibiyetle dönülse bile devam edilmeyecekti diye düşünüyorum
Valla ironi sandım baya da hosuma gitmisti oyle kalsın. 15 yaşındaki cocuk aklı ile gel de yanalım diyenler neredeErsun Yalan nedir yaa @FastGhost başlığa el atar mısın kral
yalan olmuş işte ne güzel ziktirsin gitsin parayı vurdu gene fenerde yeter sülalesine bi bok yaptığıda yoktu çapsız hocaErsun Yalan nedir yaa @FastGhost başlığa el atar mısın kral
Güzel ironi olurmuş aslında @FastGhost başlığa dokunma bırak kanallar açık kalsın :)Valla ironi sandım baya da hosuma gitmisti oyle kalsın. 15 yaşındaki cocuk aklı ile gel de yanalım diyenler nerede
abi çok büyütüldü çok. 1 kupası olan adam efsane ilan edildi. Hep derim Kocaman ın kadrosuydu o kadro ligin kat kat üstündeydi o zamanlar. Bizde Hamza Hamzaoğlu 3 kupa kazandı bu kadar konuşulmadıyalan olmuş işte ne güzel ziktirsin gitsin parayı vurdu gene fenerde yeter sülalesine bi bok yaptığıda yoktu çapsız hoca
Siz yine de aranızda ersun yalan deyin ama forumumuz için başlığı değiştireyim :) hatta bende konu altında ersun yalan derim problem değil :)Güzel ironi olurmuş aslında @FastGhost başlığa dokunma bırak kanallar açık kalsın :)
bu takıma futbolcuyken yakıştığı gibi hoca olarakda alex de souza yakışır bence :) adam gibi adam
bu yalandan da beter mk futbolcuykende sahtekardı az çektirmedi fenere gitmek için@zanzibar77 abi Alex i bilmem ama birisi şimdiden göreve hazır :)
Bjk maçındaki küsmesi efsaneydi ya sitem edişi formayı çıkarıp soyunma odasına yönelmesi :) Ama Karabükteki formunu koruyabilseydi çok farklı yerlerde olurdubu yalandan da beter mk futbolcuykende sahtekardı az çektirmedi fenere gitmek için