Adamlar resmen giydirmis gol ustune gol olmus
keske biraz mütevazi olsalardı saygınlık kzanırlardıAdamlar resmen giydirmis gol ustune gol olmus Ekli dosyayı görüntüle 44309
Mizah tarafindan bakiyoruz tabiki kimse kimse ye boyle seylerle tahrik etmesi guzel degilkeske biraz mütevazi olsalardı saygınlık kzanırlardı
La uefayi kazanmak unutulacak bisey miOo iyi erzurum da kutsal gün ilan edilmiş amatör takım :) *gs uefayı unutmadı bunlarda bunu
bencedeMizah tarafindan bakiyoruz tabiki kimse kimse ye boyle seylerle tahrik etmesi guzel degil
bu maçtan önce sevgilim kayak turizmi için çekilişle Palandöken e gitti, yolda mola verdiklerinde telefon konuşması yaptık aşkım dedi çayı çok güzel 2 çay aldım 3 kıtlama şeker attım dedi o an dedim maç 2 3 bitecekMac bitti hala gol atıyoruz la yeter. En buyuk mizahı yedekler ile 2 Macta 6 gol atarak yaptık zaten
Amk sen edirneli değilmisin ne ErzurumuMac bitti hala gol atıyoruz la yeter. En buyuk mizahı yedekler ile 2 Macta 6 gol atarak yaptık zaten
Şoparmıyım la benAmk sen edirneli değilmisin ne Erzurumu
22 nerenin plakası amkŞoparmıyım la ben
Plaka olsun diye degil la sevdigim İcin kullanıyorum22 nerenin plakası amk
2 daha ekle lan 24 yap al sana MHPnin 40. Yılı kutlu olsunPlaka olsun diye degil la sevdigim İcin kullanıyorum
Ne işiniz var la sizin sabah sabah burda :)Plaka olsun diye degil la sevdigim İcin kullanıyorum
Ne biliyim hiç huyum değil erken kalkmakNe işiniz var la sizin sabah sabah burda :)
Ne biliyim hiç huyum değil erken kalkmak
He la uyuyordum deprem olmuşErken mi yattın
He la uyuyordum deprem olmuş
1999 depreminde pederin bir lafı vardır, bu binayı ben yaptım hiçbir şey olmaz yatın uyuyun diye o aklıma gelir, yatar uyurum. Adam o kadar rahattı 5kg taşak olarak doğmuş, (binayı kendisi yaptı o zaman)Aynen, olmaya devam edecrkmis ayık ol mundar gitme öbür tarafta:)