Bu andorrada farklı bir kafa yasıyor vallahi fark 21 e çıkıyor 2 dkda 10-0 seri yiyor bana denk geliyor hep bu tarz şeyler :) son paramızı yalan etmesinlerde
ulm 3. çeyrekler iyi oynuyorBu andorrada farklı bir kafa yasıyor vallahi fark 21 e çıkıyor 2 dkda 10-0 seri yiyor bana denk geliyor hep bu tarz şeyler :) son paramızı yalan etmesinlerde
21 di rahatlamıstım fark bakalım neler olacak .ulm 3. çeyrekler iyi oynuyor
ulm hep bu şerefsizlgii yapıyor. ilk yarı sıçıp batırıp 2. yarı akıllarına dank ediyor aa lan maçtı bu diye. ama genelde son topa kalıyor maçalrı alır gibi andorra 3 lük yüzdeleri devam ederse19 farktan 4 farkla bitirmek büyük başarı . Az oran daha riskli mk oyununda bakalım ne olacak
Amk cocukları nasılda dellendim suan son nakitulm hep bu şerefsizlgii yapıyor. ilk yarı sıçıp batırıp 2. yarı akıllarına dank ediyor aa lan maçtı bu diye. ama genelde son topa kalıyor maçalrı alır gibi andorra 3 lük yüzdeleri devam ederse
ben de gıcık kaptım biraz andorayaNerden bulastık bu avrupa kupasına . Fark yemez oynasam 30’du fark suan
açıyor farkı açıyorHay atacagın üçlüğe az dayanın be
açtı farkı açtıOlaylara aynı böyle bakıyorumEkli dosyayı görüntüle 35080
Beter olsunlaraçtı farkı açtı![]()
1.60 hakkıydı bu stresin . İsveçten gideni bile alamadık :)açtı farkı açtı![]()
kayıp bile edebilirdi o serilerden sonra iyi topladılar1.60 hakkıydı bu stresin . İsveçten gideni bile alamadık :)
Aynen gelsin yeterki bunada şükürkayıp bile edebilirdi o serilerden sonra iyi topladılar