Eğer artı handikap sa al eksi ise alma üst alOran cok az veriyor simdi kapalı ama handikap 3.5 1.90
Eğer artı handikap sa al eksi ise alma üst alOran cok az veriyor simdi kapalı ama handikap 3.5 1.90
Eksi handi ust 58.5 bana zor geldi 4 fark atması daha olası sankiEğer artı handikap sa al eksi ise alma üst al
Abi o zaman sen milvaki maçına 1.per alır oyna en azından kafamız rahat olsun handide kalırlar şimdi ben sinir olurumEksi handi ust 58.5 bana zor geldi 4 fark atması daha olası sanki
Yunan yok yine de alır mı milAbi o zaman sen milvaki maçına 1.per alır oyna en azından kafamız rahat olsun handide kalırlar şimdi ben sinir olurum
İlk per en azından bocalamazlar maç sonu bilemem ama ilk yarı milvaki sanki vermez gibi ilk per alır sonra başa baş gider maç sonu Bişeyler olur ama ne olurYunan yok yine de alır mı mil
Suan kilit o Mac acsınlar sana söyleyeceğimİlk per en azından bocalamazlar maç sonu bilemem ama ilk yarı milvaki sanki vermez gibi ilk per alır sonra başa baş gider maç sonu Bişeyler olur ama ne olur
Tamam abi takipteyimSuan kilit o Mac acsınlar sana söyleyeceğim
1.86 ilk ceyrek alır okey miyiz?Tamam abi takipteyim
1.86 ilk ceyrek alır okey miyiz?
Saol abiBol sanslariniz olsun
Bol şans abi
Sanada bol sanslar olsun bu gece milwaukeeciyiz desenize :)
Sanada bol sanslar olsun bu gece milwaukeeciyiz desenize :)
Hadi bakalim tum sinerjimle yaninizdayim :)Aynen yeşile boyuyoruz ülkeyi
Cunku mil mola donusu patlama yapicakMile niye aldınız ya :(