O site nasıl kankaBenimde bu gelseydi iyi olurdu
O site nasıl kankaBenimde bu gelseydi iyi olurdu
Valla ilk defa oynuyom dostum promosyonları felan iyi çekim verince gorcez kazanirsakO site nasıl kanka
Bana özelden yazsana bı dostumO site nasıl kanka
Demek bizi samimi görmedin sen :)Sen öyle diyorsunda , Bu forumdakiler birbirine günahını vermez :) O kadar kişiye para dağıttık , hiç yapmam ama bunalıma girdim ,geçenlerde telefonuma kadar satıp kaybedince daha önce para gönderdiğim yardımcı oldugum arkadaslardan borç istedim 2 gün sonra geri ödemeli , mesajları görmemezlikten geldiler :) Dahada ölüyorum diyen olsa çıkıp 10 lira para göndermem şahsen bu forumdan kimseye :)
@Heykanbaba bulmazsan yaz kardeşim sıkı tı yapma hallederik su bayram bitsin bi kafamı toplim gerisi kolayHastayim diye sinava gidemedim mazeret sinavim var iste . Aman kimseden istenmez . Sorun benim sorunum .
Abi ben para istemek icin yazmadim yanlis anlamayin . Bulmaya calisicam zaten gidis donus biletleri cok pahalli sadece.@Heykanbaba bulmazsan yaz kardeşim sıkı tı yapma hallederik su bayram bitsin bi kafamı toplim gerisi kolay
Onceden soyleseydin verirdim ben 300 bastim aksam kasayi sifirladim betticket cektirmedi parayi gitti paramAbi ben para istemek icin yazmadim yanlis anlamayin . Bulmaya calisicam zaten gidis donus biletleri cok pahalli sadece.
Yok seni bilirim sıkıntı yapma bende ortada Konusmayı sevmem uzatmıcam ayın 7 si gibi ins musait olurum gorusuruzAbi ben para istemek icin yazmadim yanlis anlamayin . Bulmaya calisicam zaten gidis donus biletleri cok pahalli sadece.
Daha önce para alışverişi yaptığım kişilere yazdım sadece müdür seni rahatsız etmedim :)Demek bizi samimi görmedin sen :)
Dusunmeniz yeter abi zaten 10 unda . Daha var .Onceden soyleseydin verirdim ben 300 bastim aksam kasayi sifirladim betticket cektirmedi parayi gitti param
Sen nereye gideceksin heykan ?Dusunmeniz yeter abi zaten 10 unda . Daha var .
Tamam konusuruz .Yok seni bilirim sıkıntı yapma bende ortada Konusmayı sevmem uzatmıcam ayın 7 si gibi ins musait olurum gorusuruz
Sakarya ya mazeret sinavim var .Sen nereye gideceksin heykan ?
Nerden gideceksin ?Sakarya ya mazeret sinavim var .
Sıkıntı olursa hepimizin sıkıntısı oluyor gun geliyor 10 tl arıyor insan problem yok oldugu kadar paslasırız gun geldi bu forumda 500 tl tek seferde borc verdim karsımdaki adam gibi adam olsun yeterDaha önce para alışverişi yaptığım kişilere yazdım sadece müdür seni rahatsız etmedim :)
Eyvallah müdür . Allah kimseyi aratmasın :)Sıkıntı olursa hepimizin sıkıntısı oluyor gun geliyor 10 tl arıyor insan problem yok oldugu kadar paslasırız gun geldi bu forumda 500 tl tek seferde borc verdim karsımdaki adam gibi adam olsun yeter
OrduNerden gideceksin ?
Hmm. Bizim firmada 140 TL liste fiyatı var. Sezon nedeniyle arttı fiyatlar geçen ay 120 liraydı