Falcao geldi mi
Geldi geldi şampiyonlar ligini kazandık ligi kazandık süper kupayı aldık hatta ziraati bile aldık ustune ustun uefa nın en ıyı golcu oyuncusu yılın golu yılın golcusu sezonun en ıyı 11 i hepsi bizdenFalcao geldi mi
:)Geldi geldi şampiyonlar ligini kazandık ligi kazandık süper kupayı aldık hatta ziraati bile aldık ustune ustun uefa nın en ıyı golcu oyuncusu yılın golu yılın golcusu sezonun en ıyı 11 i hepsi bizden
Gelince Kral olurFalcao geldi mi
La bu adam monacoda küme düşüyordu ne kralı hanfi kralGelince Kral olur
Galatasaray ile monacoyu aynı kefeye koyuyorsun seninle futbol muhabbeti yapmam ben arkadaş :)La bu adam monacoda küme düşüyordu ne kralı hanfi kral
Kendisi Galatasaray düşmanı zaten :)Galatasaray ile monacoyu aynı kefeye koyuyorsun seninle futbol muhabbeti yapmam ben arkadaş :)
Hasta o hasta, bu aralar psikolojisi bozuk, heeyerdenn çıkıyor @FastGhostKendisi Galatasaray düşmanı zaten :)
Vallahi GS düşmanı değilim fatih terim düşmanıyım laKendisi Galatasaray düşmanı zaten :)
Ben olsam bende fatih terime dusman olurum. Iyi bi dusman seçmişsin kanka. Su an fenerli olup 30-40 yas arasi kisilerin Gençliğinin en güzel zamanlarını zehretti bu adam :ROFLMAO:Vallahi GS düşmanı değilim fatih terim düşmanıyım la
Hiç mi acımadın benim canım yandı ahahhaBen olsam bende fatih terime dusman olurum. Iyi bi dusman seçmişsin kanka. Su an fenerli olup 30-40 yas arasi kisilerin Gençliğinin en güzel zamanlarını zehretti bu adam :ROFLMAO:
Kanka ben niye acıyayım. Terim hic acimamis. Ama haklilar ben olsam bendr dusman olurdum. :ROFLMAO:Hiç mi acımadın benim canım yandı ahahha
Başkan öyle ölmez git kuzey koreden bomba füze tank mank al birleştir adamın evine at bu nasıl bir sanat cıkarttın oraya kelimelere dökemedim :)Ben olsam bende fatih terime dusman olurum. Iyi bi dusman seçmişsin kanka. Su an fenerli olup 30-40 yas arasi kisilerin Gençliğinin en güzel zamanlarını zehretti bu adam :ROFLMAO:
La klasik fatih terim bu juventuslu real li grubu da görünce koşa koşa kaçtı psg 5 6 yerleştirsin yine arazi terim götüne teneke bağlarsınız gönderirken aynı senaryo klasik hiç sekmezBen olsam bende fatih terime dusman olurum. Iyi bi dusman seçmişsin kanka. Su an fenerli olup 30-40 yas arasi kisilerin Gençliğinin en güzel zamanlarını zehretti bu adam :ROFLMAO:
Sen düşmanlığının sebebine gel kanka :ROFLMAO:La klasik fatih terim bu juventuslu real li grubu da görünce koşa koşa kaçtı psg 5 6 yerleştirsin yine arazi terim götüne teneke bağlarsınız gönderirken aynı senaryo klasik hiç sekmez
Kabadayı sempatik değil selo dövdü bunu ardanın altında ezildi mk soran olursa imparator dersinizSen düşmanlığının sebebine gel kanka :ROFLMAO:
Ya geç bunları yavrum asıl sebebine gel :ROFLMAO: Volkan Demirel, Emre belözoğlu ve Aziz yıldırıma düşman mısın?Kabadayı sempatik değil selo dövdü bunu ardanın altında ezildi mk soran olursa imparator dersiniz