Uçuyoruz vallahi, ndiaye yerine güzel bir ortasaha daha gelmesı gerek ah keşke geri alınsa.
Bonservis verilmedi 2 k imza parası verildi sadece oyuncuyada yıllık 2.5 m euroHepsi de oldukça güzel transferler. Özellikle Adem Büyük hamlesi çok çok çok iyi. Sonunda yedekten gelip iş yapacak bir oyuncumuz oldu.
Babel 3.5 m euro'ya gelmiş. Rakam oldukça yüksek olsa da kendisine bakan bir futbolcu. Şahsen ben özellikle ilk sezon iş yapacağını düşünüyorum.
Tamam işte toplayıp bölünce yıllık3.5 m euro'ya geliyor yıllığı.Bonservis verilmedi 2 k imza parası verildi sadece oyuncuyada yıllık 2.5 m euro
Kardeşim imza parasını bonservis gibi düşün şu adam serbest olmasaydı 2 milyona kimse vermezdiTamam işte toplayıp bölünce yıllık3.5 m euro'ya geliyor yıllığı.
Adem iş yapar gibi geliyor bana anadolu deplasmanında ilk 11 de oynatırım ben şampiyonlar ligi haftasındaBana adem büyük transferi çöp olarak geliyor ki yusuf erdoğan da öyle bu adamlar 11 oynayacak adam değil ki yedekte boşuna muğdat sinan vs var o zaman ne gerek vardı
Ona bir şey demiyorum. Ben maliyetinden bahsediyorum.Kardeşim imza parasını bonservis gibi düşün şu adam serbest olmasaydı 2 milyona kimse vermezdi
Eren derdiyok daha kaliteli idi adamı gönderdik resmen zorla sinan da o şekil yani yabancı kuralı na önlem olarak aldı benceAdem iş yapar gibi geliyor bana anadolu deplasmanında ilk 11 de oynatırım ben şampiyonlar ligi haftasında
Eren kronik sakattı gitti sırada ahmet, muğdat, sinan yeni sezonda takımda olmasınlar lütfen.Eren derdiyok daha kaliteli idi adamı gönderdik resmen zorla sinan da o şekil yani yabancı kuralı na önlem olarak aldı bence
Muğdat fazla oynamadı hakkı yendi bence onun diğerlerinde sonuna kadar haklı olabilirsinEren kronik sakattı gitti sırada ahmet, muğdat, sinan yeni sezonda takımda olmasınlar lütfen.
Tekrar evlensem dugunum de oynatmam mugdatı :) Sinan ayrıldı zaten ligde turk golcu yok en iyisi adem buyuktur zaten koy yedege kalsın. Yusuf Erdoğan balon gereksiz adam babel cok yaslı garry ve onyekuru etkisi yapmaz zTen 2.donusler hep sancılı olur babel tutmazMuğdat fazla oynamadı hakkı yendi bence onun diğerlerinde sonuna kadar haklı olabilirsin
Eren ile Alanya'da yazlığında iki hafta kadar iletişimim oldu iş dolayısıyla. Sakatlık olayı açıldığında kronik sakatlıktan ziyade şöyle bir izahı olmuştu. Kasımpaşa zamanında geçirdiği ağır sakatlıktan sonra, hafif antrenmanlar sonrası maçlarda oldukça iyi olduğunu ama ağır antrenmanlardan sonra maçlarda sakatlığının nüksettiğini söyledi.Eren kronik sakattı gitti sırada ahmet, muğdat, sinan yeni sezonda takımda olmasınlar lütfen.
Babel iş yapar bence banega ve forvete ihtyacımız var diagne gittikten sonra tabiTekrar evlensem dugunum de oynatmam mugdatı :) Sinan ayrıldı zaten ligde turk golcu yok en iyisi adem buyuktur zaten koy yedege kalsın. Yusuf Erdoğan balon gereksiz adam babel cok yaslı garry ve onyekuru etkisi yapmaz zTen 2.donusler hep sancılı olur babel tutmaz
Diagne gitmesin kafayı biraz kullansa daha iyisini bulamaz gs bence babek patlar oraya trezeguet lazımdı bakalım banega cok iyi transfer olurBabel iş yapar bence banega ve forvete ihtyacımız var diagne gittikten sonra tabi
Diagne anadolu takımı oyuncusu büyük takımlarda kimse ona bağlı oynamaz oynaması da saçma olur zaten bu yüzden dikiş tutamazDiagne gitmesin kafayı biraz kullansa daha iyisini bulamaz gs bence babek patlar oraya trezeguet lazımdı bakalım banega cok iyi transfer olur