Bjkoray
Üye
- 23 Ağu 2018
- 249
- 122
Genk Arena'daki I Grubu karşılaşması TSİ 20.55'te başlayacak.
Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetecek.
UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan, 4. hafta maçlarıyla devam ediyor.
Temsilcimiz Beşiktaş, dördüncü hafta mücadelesinde deplasmanda Belçika temsilcisi Genk ile karşı karşıya gelecek.
İki takım daha önce bir maçta karşılaştı. Bu maçı Racing Genk deplasmanda 4-2 kazandı.
Ev sahibi takımda Nordin Jackers, Vladimir Screciu, Rubin Seigers sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler.
Beşiktaş'ta Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Adriano, sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler.
Atiba ve Güven Yalçın'ın isimleri ise UEFA'ya gönderilen listede bulunmuyor.
Genk – Beşiktaş Tahmin
Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan, 4. hafta maçlarıyla devam ediyor.
Temsilcimiz Beşiktaş, dördüncü hafta mücadelesinde deplasmanda Belçika temsilcisi Genk ile karşı karşıya gelecek.
İki takım daha önce bir maçta karşılaştı. Bu maçı Racing Genk deplasmanda 4-2 kazandı.
Ev sahibi takımda Nordin Jackers, Vladimir Screciu, Rubin Seigers sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler.
Beşiktaş'ta Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Adriano, sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler.
Atiba ve Güven Yalçın'ın isimleri ise UEFA'ya gönderilen listede bulunmuyor.
Genk – Beşiktaş Tahmin
Genk, Avrupa’da sezonun iyi takımlarından biri. Deplasmanda aldıkları Sarpsborg yenilgisinin dışında hiçbir maçı kaybetmediler.
Beşiktaş kendisi adına çok kritik bir maça çıkacak. Açıkçası Malmö-Sarsborg maçının berabere bitmesi bizim adımıza büyük şans oldu ve umutlarımız halen daha devam ediyor. Bu maçta çıkartabileceğimiz 1 puan bile kıymetli. Genk oldukça iyi bir takım ve işimiz deplasmanda hiç kolay değil. Ben Belçika’da yine gollü bir maç bekliyorum.
Tahminim:
Genk - Beşiktaş Toplam Goller Üst (2.5)
Beşiktaş kendisi adına çok kritik bir maça çıkacak. Açıkçası Malmö-Sarsborg maçının berabere bitmesi bizim adımıza büyük şans oldu ve umutlarımız halen daha devam ediyor. Bu maçta çıkartabileceğimiz 1 puan bile kıymetli. Genk oldukça iyi bir takım ve işimiz deplasmanda hiç kolay değil. Ben Belçika’da yine gollü bir maç bekliyorum.
Tahminim:
Genk - Beşiktaş Toplam Goller Üst (2.5)