- 27 Kas 2018
- 1,003
- 1,230
çok acı bir durum şifa dilerim bütün ailesine en yakın zamanda güzel sağlıklı günlere ulaşırlar umarımMalasef. DÜn konustum entübe etmişler abisini :(
çok acı bir durum şifa dilerim bütün ailesine en yakın zamanda güzel sağlıklı günlere ulaşırlar umarımMalasef. DÜn konustum entübe etmişler abisini :(
Bi an once saliklarina kavusurlar inşallah
@Lutonbaşkanı güzel haberler var mı?
çok acı bir durum şifa dilerim bütün ailesine en yakın zamanda güzel sağlıklı günlere ulaşırlar umarım
çok çok geçmiş olsun umarım şifasını bulurlar
Çok geçmiş olsun abi duacıyımDeğerli arkadaşlar, öncelikle hepinize selam ve saygılar,, Durumu öğrenip ilgilerinizi eksik etmediniz,, Sağ olun,, Ben hariç ailece bulaştı bu illet,, Annem(71 yaş) şu an için iyi,, Atlatmış olsada ciğerde tahribat var, ekstra ilaç kullanıyor, bu saatten sonra daha iyi de olabilir, olduğu gibi de kalabilir düşünmek bile istemiyorum ama kötüye de dönebilir,, Bu virüs gerçekten çok çok tehlikeli, Annem 2.aşıyı vurulmasına 1 hafta kala hastalandı,,
Esas şu an için çok kritik olan abimdir,, Entübe ve Allah’tan umut kesilmez ama neyse, dua edin, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz,,
Cevaben birşeyler yazarsanız , dönüş yapamayacağım,,
Sağlık ile kalın, görüşürüz,,
Cok cok geçmiş olsun abi ne Allah acil şifalar versin inşallah abin de ayağa kalkar abiDeğerli arkadaşlar, öncelikle hepinize selam ve saygılar,, Durumu öğrenip ilgilerinizi eksik etmediniz,, Sağ olun,, Ben hariç ailece bulaştı bu illet,, Annem(71 yaş) şu an için iyi,, Atlatmış olsada ciğerde tahribat var, ekstra ilaç kullanıyor, bu saatten sonra daha iyi de olabilir, olduğu gibi de kalabilir düşünmek bile istemiyorum ama kötüye de dönebilir,, Bu virüs gerçekten çok çok tehlikeli, Annem 2.aşıyı vurulmasına 1 hafta kala hastalandı,,
Esas şu an için çok kritik olan abimdir,, Entübe ve Allah’tan umut kesilmez ama neyse, dua edin, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz,,
Cevaben birşeyler yazarsanız , dönüş yapamayacağım,,
Sağlık ile kalın, görüşürüz,,
Evet ben şahitim verdiğin değere saygıya@Lutonbaşkanı kral konuyu ilk defa gördüm görsem sormaz mıyım sence gogo dayı en değerlilerden benim için onu çok çok sevıyorum çok saygı duyduğum biri ki forumda herkes için öyle çok çok geçmiş olsun dileklerimi ilet dualarım hep onunla onun sevdıklerine
O zaten bılıyor kralEvet ben şahitim verdiğin değere saygıya
Başınız sagolsun abi diyecegimiz bir şey yokArkadaşlar, bu sabah kaybettik abimi,, Kenfinize iyi bakın,,
Dayım başın sağolsun mekânı cennet olsun :(Arkadaşlar, bu sabah kaybettik abimi,, Kenfinize iyi bakın,,
Basin sagolsun. Cok uzuldum...Arkadaşlar, bu sabah kaybettik abimi,, Kenfinize iyi bakın,,