ben de iletiyim mi
kimin nasibiyse önünü kapatmayalım böyle aklıma geldi tek tek etiketlemedik zaten ulasmayanın ödülü devredilir sıkıntı yapmayın01:00 uzun bi süre deilmi beğenip çıkanda var
kuponu beğense şansı olurdu ?
10 kere bol şans takipteyım dedim be adam daha ne kadar takip edebilirimkuponu beğense şansı olurdu ?
kural yoktu ki beğenip gider , sinerji şartı yoktu bence 01:00 de denmesin ne zaman gelirse adam ödülünü alsin01:00 uzun bi süre deilmi beğenip çıkanda var
benim repliklerimle beni vurmak modum :(
bir sonrakinde sözüm olsun liste dışı seni alıyorum yorum dahi yazma en başa seni yazcam ?10 kere bol şans takipteyım dedim be adam daha ne kadar takip edebilirim![]()
aga sizle de makara edilmiyor hemen ciddiye alıyorsunuz bebir sonrakinde sözüm olsun liste dışı seni alıyorum yorum dahi yazma en başa seni yazcam ?
o zaman 7k hayırlı olsunAçıklama ya çekiliş yazmasan iyiydi başkan
daha kolay açıklama yapılabilcekkrn iste ceza gelcek sanıyor ?o zaman 7k hayırlı olsun
Bu ara papara yüzünden diken üstünde herkes kapıya biri gelse pembe P şapkalı açmam vallaha :)daha kolay açıklama yapılabilcekkrn iste ceza gelcek sanıyor ?
ben kart bekliyorum 5 aydır inşallah gelcek ?Bu ara papara yüzünden diken üstünde herkes kapıya biri gelse pembe P şapkalı açmam vallaha :)