İnsan bu TV den izlediği seye de inanmaz amk cocukluguma dondum bagla atariyi tak kasediEkli dosyayı görüntüle 42245
Gecenin yargıcı olarak real basketi takip ediyorum
zaten tüm sorun bu anlattıgından başlıyor. insanın kasası yükselince basmaya korkuyor.ne zaman siteye 100tl atarak başlasam 700 800 olunca bir korku geliyor daha yükseğe çıkamıyorum kasa olarak çok zor oluyor, bu kendime koyduğum limiti kaldırmam lazım. zaten o yaptığım 700 lü kasada azar azar kayboluyor
Gece bekcilği yapıyoruz abi ne yapalım :)İnsan bu TV den izlediği seye de inanmaz amk cocukluguma dondum bagla atariyi tak kasedi
Kendi konunda kendine muhalefet olmanı bekledim ama yok gormedim hayal kırıklığımı gider cabuk :)
adam olunmaz adam doğulur.sizce bu metinde ne anlatılmak isteniyor?
bak ben kendi yaptığımı söyleyeyim. sana fikir olur belki.ne zaman siteye 100tl atarak başlasam 700 800 olunca bir korku geliyor daha yükseğe çıkamıyorum kasa olarak çok zor oluyor, bu kendime koyduğum limiti kaldırmam lazım. zaten o yaptığım 700 lü kasada azar azar kayboluyor
Amk Roma.
Benimde kardeşim 99 dakika top oyna 30 şut gol yok.Roma 2.5 üstten 1.500 kaçtı Tek 1 gol une 3 gun aklimdan çıkmaz :)