biz varız abi yetmezmibu listedeki arkadaşlar nerede acaba sinerjisiz nasıl yapacağız biz bu işi beyler hadi gece uykunuz vardı vs
biz varız abi yetmezmibu listedeki arkadaşlar nerede acaba sinerjisiz nasıl yapacağız biz bu işi beyler hadi gece uykunuz vardı vs
Cumadayizbu listedeki arkadaşlar nerede acaba sinerjisiz nasıl yapacağız biz bu işi beyler hadi gece uykunuz vardı vs
Valla ben çalışyorum kardesım pek bakamıyorumbu listedeki arkadaşlar nerede acaba sinerjisiz nasıl yapacağız biz bu işi beyler hadi gece uykunuz vardı vs
eyw kolay gelsin arada sırada boy verinde boğulmadığınızı anlayalım :)Valla ben çalışyorum kardesım pek bakamıyorum
braga bende kayataş sıkıntı yok sırp maçından korkuyorum nipnelik yapmazlar inşallahSen şu Braga attir bir tane daha seversin ilkyaridan üstleri @xmen7772
istemsizce pc deki en sağ alta odaklandım ve hangi günde olduğumuza baktım. düşün ki günleri bile unutmuşum lan bugün cumamıymış tepkisini verdim taaa ki aşağıda salı yazana kadarCumadayiz
:)istemsizce pc deki en sağ alta odaklandım ve hangi günde olduğumuza baktım. düşün ki günleri bile unutmuşum lan bugün cumamıymış tepkisini verdim taaa ki aşağıda salı yazana kadar![]()
Cuma bugün senin PC reset at
:)şuan ki ruh halim :) dinleyin bence sizde