- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
Yık ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn golasoooooooooooooooooooooo
?? Valla çok iyiydi ya efsanegoooooool ulan gooooooooooooooooooooool be son sanıyede mk gol oldu maç bitti wooooooooooooooooon
hakem allahtan oynattı son atagı yoksa maç bitmişti 90 4 verdi 15 sanıye fazladan oynattı ondada gol olduAttı bitti Tebrikler scarppp
Kupona o kadar inanmıştım ki ikinci yarilar başlarken bir 100 bassam mi diyip vazgeçtim ?hakem allahtan oynattı son atagı yoksa maç bitmişti 90 4 verdi 15 sanıye fazladan oynattı ondada gol oldu![]()
bende ki şans sende olursa tüm kuponların tek golden yatar hahahhaha yada son sanıyede atarlar kazanırsıntebrikler akrep bana sendeki sanstan lazım valla iy 1.5 üst oynadıgım macta dk 2 de gol oldu 0-1 bitti :)
valla ben chıassodan yatar dedımde onlarda 20 dakıakda kombo yaptılarKupona o kadar inanmıştım ki ikinci yarilar başlarken bir 100 bassam mi diyip vazgeçtim ?
Ama ben demiştim ??valla ben chıassodan yatar dedımde onlarda 20 dakıakda kombo yaptılar
Bol Şanslar Takipteyim@Rahatadami @Depelü @Vurkaçoğlu şu son attıgım kuponda gelirse şans parası yollayacagım arkadaşlar olurda gelmesse 3k üstünde kapatırsam geceyi yine yollayacagım sıze suan kasa 2500
valla senın sinerji sayesınde geldı kupon sayende bende inandımAma ben demiştim ??
sabahki 30 lira nerelere geldi mk yaBol Şanslar Takipteyim
30 buralara geliyorda 7-8k larda bi anda gidiyor ona göresabahki 30 lira nerelere geldi mk ya![]()